20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

EA Sports: Μαντικές ιδιότητες για το FIFA 23 – Προέβλεψε τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Για ακόμη μία φορά η EA Sports και πιο συγκεκριμένα το FIFA κατάφεραν να προβλέψουν το νικητή του Μουντιάλ στο Κατάρ, την Αργεντινή του Lionel Messi.

Το ίδιο είχε κάνει και το 2010, 2014 και 2018, που είχε προβλέψει ως νικήτριες την Ισπανία, την Γερμανία και την Γαλλία. Επίσης πέτυχε τον νικητή του βραβείου του καλύτερου παίκτη της διοργάνωσης και του καλύτερου τερματοφύλακα, προβλέποντας ότι θα τα κέρδιζαν οι Lionel Messi και Emiliano Martinez της Αργεντινής.

Εκτός έπεσε μόνο στην πρόβλεψη της για την αντίπαλο της Αργεντινής στον μεγάλο τελικό, καθώς είχε την Βραζιλία ως φιναλίστ, με τους Γάλλους και τους Πορτογάλους να αναμετρούνται για την τρίτη θέση, με τους Γάλλους να βγαίνουν νικητές. Επίσης είχε τον Μέσι ως πρώτο σκόρερ με 8 γκολ, αλλά ο Κιλιάν Εμπαμπέ ήταν αυτός που βγήκε πρώτος σκόρερ στο Κατάρ με το ίδιο νούμερο, ένα παραπάνω από τον Αργεντινό που πέτυχε 7.

🇪🇸✅ 2010🇩🇪✅ 2014🇫🇷✅ 2018🇦🇷❓ 2022

EA SPORTS has got it right since 2010 👀 See how the FIFA World Cup played out in the #FIFA23 simulation and have your say 🏆 https://t.co/rQ24tEwrTg pic.twitter.com/EuiyhQnPQI

— EA SPORTS FIFA (@EASPORTSFIFA) November 8, 2022



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό