24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

DreameBot L20 Ultra: Η νέα σκούπα-ρομπότ [IFA 2023]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Dreame Technology παρουσίασε τη νέα της σκούπα-ρομπότ DreameBot L20 Ultra στην IFA 2023 στο Βερολίνο καταφέρνοντας να ξεχωρίσει.

Η ομάδα του Techblog βρίσκεται στην IFA 2023 μαζί με το You.gr

Η ομάδα της Dreame έχει κάνει αμέτρητες βελτιώσεις, με το νέο L20 Ultra να λύνει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα robovac αυτή τη στιγμή, επεκτείνοντας την κεφαλή και φτάνοντας ακόμα και στις πιο στενές γωνίες. Η σκούπα αυτή, όχι μόνο σκουπίζει το πάτωμα, αλλά σφουγγαρίζει κιόλας.

Πιο αναλυτικά, προσφέρει εκτεταμένο σφουγγάρισμα. Αν έχετε βαρεθεί να παλεύετε να καθαρίσετε τις δύσκολες γωνίες και απαιτητικά σημεία του σπιτιού, το DreameBot L20 Ultra μπορεί να είναι το κατάλληλο για εσάς χάρη στην ολοκαίνουργια εκτεταμένη λειτουργία σφουγγαρίστρας που παρέχει μια εμπειρία καθαρισμού βαθύτερη, από πιο κοντά και από γωνία σε γωνία.

Το DreameBot L20 Ultra είναι εξοπλισμένο με το Mop-Extend, την τεχνολογία της Dreame που είναι πρωτοπόρα για τη βιομηχανία, που προσδιορίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις γωνίες και τις άκρες στο σπίτι σας.

Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που το Dreame L20 Ultra κερδίζει το βραβείο IFA Spotlight Honoree.

Το πανίσχυρο DreameBot L20 Ultra έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απαράμιλλη απόδοση καθαρισμού που θα αφήσει το σπίτι σας πεντακάθαρο και ανανεωμένο. Διαθέτοντας μια τεράστια ισχύ αναρρόφησης 7.000 Pa, το σύστημα αναρρόφησης Vormax παρέχει εξαιρετική αποτελεσματικότητα σκούπας, αφαιρώντας εύκολα σκόνη, βρωμιά και υπολείμματα στα χαλιά, τα πατώματα και τα σκληρά δάπεδά σας.

Επιπλέον, το L20 Ultra είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αναγνώρισης χαλιών με υπερήχους, η οποία επιτρέπει τον προηγμένο καθαρισμό χαλιών. Όταν ανιχνεύσει ένα χαλί, θα έχετε μια επιλογή από τρεις επιλογές καθαρισμού: αφαίρεση σφουγγαρίστρας, ανύψωση σφουγγαρίστρας ή αποφυγή χαλιού, διασφαλίζοντας ότι το L20 Ultra μπορεί να αντιμετωπίσει σωστά μια μεγάλη ποικιλία τύπων χαλιών.

Εάν επιλέξετε αφαίρεση σφουγγαρίστρων, για παράδειγμα, το L20 Ultra θα αφαιρέσει εντελώς τις σφουγγαρίστρες, ώστε να μην βραχούν τα χαλιά. Εάν έχετε χαλιά με χαμηλό πέλος, ωστόσο, η επιλογή ανύψωσης σφουγγαρίστρας μπορεί να είναι η καλύτερη, επειδή οι σφουγγαρίστρες σηκώνονται έως και 10,5 mm. Φυσικά, εάν θέλετε να το παίξετε εντελώς ασφαλές, μπορείτε απλώς να επιλέξετε να αποφύγετε εντελώς τα χαλιά, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να βραχούν.

Ακόμα, αυτή η σκούπα είναι αυτοκαθαριζόμενη. Με την τεχνολογία DualBoost 2.0 και μια μεγάλη σακούλα σκόνης 3,2 λίτρων, το L20 Ultra μπορεί να αποθηκεύσει σκόνη έως και 75 ημέρες χωρίς να χρειάζεται άδειασμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε μια απίστευτα χαμηλής συντήρησης εμπειρία καθαρισμού. Εκτός από τον κάδο απορριμμάτων, το L20 Ultra μπορεί επίσης να καθαρίσει και να στεγνώσει μόνο του τη σφουγγαρίστρα. Οι σφουγγαρίστρες πλένονται εντός του αυτόματου σταθμού βάσης με δεξαμενή νερού 4,5 λίτρων, διασφαλίζοντας ότι είναι εντελώς καθαρές πριν στεγνώσουν γρήγορα με ζεστό αέρα. Ακόμα καλύτερα, χρειάζονται μόνο δύο ώρες για να στεγνώσουν οι σφουγγαρίστρες.

Τέλος, το DreameBot L20 Ultra είναι απόλυτα κατάλληλο για ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Το καθάρισμα του τριχώματος των κατοικίδιων ζώων είναι συχνά ένα δύσκολο επίτευγμα, αλλά με την τεχνολογία Liftable Rubber Brush, το L20 Ultra το κάνει πιο εύκολο από ποτέ. Η βούρτσα έχει σχεδιαστεί για να ξεμπερδεύει τα μαλλιά με ευκολία και η τεχνολογία αφαίρεσης σφουγγαρίστρας διασφαλίζει ότι μπορείτε να επιτύχετε ισχυρό καθάρισμα χωρίς καμία ταλαιπωρία. Ο χειρισμός του L20 Ultra είναι εύκολος, χάρη στον προσαρμόσιμο σχεδιασμό του, ο οποίος επιτρέπει την εργονομική λαβή για εύκολες συνεδρίες καθαρισμού.

Το φανταστικό DreameBot L20 Ultra θα είναι διαθέσιμο για παράδοση από τις 20 Σεπτεμβρίου 2023, με τιμή 1.499,99 $.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό