15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Dragons’ Den: Η επική ατάκα του Γιοχάη «Αυτά είναι του διαβόλου» & η επένδυση με ποσό που ζαλίζει

Ειδήσεις Ελλάδα

Dragons’ Den: Ένα ζευγάρι επιχειρηματιών που αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της ενέργειας εμφανίστηκε μπροστά στου Dragons και μάλιστα κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή δύο εξ αυτών που αποφάσισαν να επενδύσουν!

Το συγκεκριμένο ζευγάρι ήρθε στο πλατό του σόου επιχειρηματικότητας από τις Σέρρες θέλοντας να παρουσιάσει την επαναστατική πλάκα θέρμανσης τόσο για τον χώρο της εστίασης όσο και για την θέρμανση ενός χώρου.

Το προϊόν που παρουσίασαν το οποίο υπόσχεται μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλή κατανάλωση, εντυπωσίασε του Dragons οι οποίοι «βομβάρδισαν» το ζευγάρι με ερωτήσεις, ρωτώντας απίστευτες λεπτομέρειες.

Εκείνος που έδειξε να εντυπωσιάζεται περισσότερο από τον καθένα, ήταν ο Λέων Γιοχάη ο οποίος είναι και ηλεκτρονικός. Όμως και ο Δημήτρης Μαλλιός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Όταν ο Χάρης Βαφειάς επεσήμανε πως δεν γνωρίζει από τέτοιου είδους ηλεκτρονικά με τον Γιοχάη να του λέει με χιούμορ πως αυτά «είναι του Διαβόλου».

Τελικά, Γιοχάη και Μαλλιός αποφάσισαν να δεχτούν την πρόταση του ζευγαριού, που ζητούσε 80.000 ευρώ, προσφέροντας το 30% της επιχείρησης που έχει στήσει.

Δείτε το βίντεο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό