16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Dove Men+Care & Ultrex σύμμαχοι περιποίησης στη μεγαλύτερη γιορτή ποδοσφαίρου!

Ειδήσεις Ελλάδα

Φέτος το καλοκαίρι οι μάρκες προσωπικής φροντίδας AXE, Dove Men + Care και Ultrex παίζουν “μπάλα” στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της Ευρώπης και γίνονται οι επίσημοι χορηγοί του UEFA Euro 2024, ακολουθώντας το μεγάλο ταξίδι της στρογγυλής θεάς στα γήπεδα της Γερμανίας! Ένα ταξίδι που προκαλεί μεγάλες συγκινήσεις, που ενώνει λαούς και χώρες και που κάνει τις καρδιές των ποδοσφαιρόφιλων να χτυπούν δυνατά στον παλμό του. Από αυτό το ταξίδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα προϊόντα ανδρικής περιποίησης που σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση και θέλουν να είναι οι MVPs της δικής σου ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2024, οι μάρκες προσωπικής φροντίδας AXE, Dove Men + Care και Ultrex πραγματοποιήσαν μια μοναδική εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για να ανακοινώσουν την επίσημη χορηγία τους στο UEFA Euro 2024, με συντονιστές τους αθλητικογράφους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Λίλα Κουντουριώτη.

Συμπληρώνοντας και τιμώντας 20 χρόνια από την μεγάλη νίκη της Ελλάδας στο Euro 2004 στην Πορτογαλία, εκλεκτοί καλεσμένοι της εκδήλωσης ήταν οι εμβληματικοί θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου Θοδωρής Ζαγοράκης, Άγγελος Χαριστέας και Αντώνης Νικοπολίδης.

Η παρουσία τους στην εκδήλωση, έδωσε στους λάτρεις του ποδοσφαίρου την ευκαιρία να θυμηθούν και να γιορτάσουν τις χαρές και τις συγκινήσεις του πιο όμορφου και αξέχαστου «ταξιδιού», που είναι χαραγμένο στις καρδιές όλων μας. Η νίκη της Ελλάδας το 2004 ήταν πολλά περισσότερα από ένα απλό τρόπαιο. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ένας θρίαμβος θέλησης και αφοσίωσης. Όλοι οι παίκτες έδωσαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο απ’ το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και δίδαξαν ομαδικότητα, πάθος και αλληλεγγύη. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν οι τρεις εμβληματικοί προσκεκλημένοι, οι κύριοι Θ. Ζαγοράκης, Α. Χαριστέας και Α. Νικοπολίδης: «Χαιρόμαστε πάρα πολύ για αυτή τη συνεργασία και που είμαστε σήμερα εδώ με τις μάρκες προσωπικής φροντίδας AXE, Dove Men + Care και Ultrex στο δρόμο για το Euro 2024! Είναι μεγάλη μας χαρά να βρισκόμαστε ξανά μαζί, να θυμόμαστε όσα έχουμε ζήσει και φυσικά να έχουμε το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και σε όσες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις έρχονται.»

Παράλληλα, όπως ανέφερε και η Νάντια Παπαχρηστοπούλου, Personal Care SEE Lead: «Ενόψει αυτής της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου, είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που οι μάρκες προσωπικής φροντίδας AXE, Dove Men + Care και Ultrex θα είναι επίσημοι χορηγοί του Euro 2024, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να πανηγυρίσει με αυτοπεποίθηση! Είναι τιμή μας που το «ταξίδι» αυτό ξεκινά με την παρουσία τριών εμβληματικών θρύλων, που έχουν κάνει τις καρδιές όλων μας να χτυπήσουν δυνατά!»

Φέτος λοιπόν, αναμένοντας τις νέες συγκινήσεις αλλά και την αδρεναλίνη που θα γεννήσει το UEFA Euro 2024, οι μάρκες προσωπικής φροντίδας AXE, Dove Men + Care και Ultrex σου δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις από κοντά τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στη Γερμανία! Επισκέψου τα επιλεγμένα καταστήματα σούπερ μάρκετ για να ανακαλύψεις πώς μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό και ίσως να είσαι κι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα βρεθούν να πανηγυρίζουν στα γήπεδα της Γερμανίας!

Οι μάρκες AXE, Dove Men + Care και Ultrex, είναι εδώ για να γίνουν οι απόλυτοι σύμμαχοι περιποίησης για το UEFA Euro 2024 και να καλύψουν κάθε ανάγκη της προσωπικής σου φροντίδας! Με τα προϊόντα τους σου εξασφαλίζουν άρωμα που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις αλλά και προστασία που διαρκεί έως και 72 ώρες, ώστε να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να πανηγυρίσεις κάθε γκολ με αυτοπεποίθηση!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό