18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Disney+: Πείτε αντίο στην κοινή χρήση κωδικού

Ειδήσεις Ελλάδα

Η συνδρομητική πλατφόρμα Disney+ μετρά πάνω από 140 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, αλλά μέσα στην περασμένη χρονιά έχασε σχεδόν 20 εκατομμύρια χρήστες. Η εταιρεία παρουσίασε νέα πακέτα και αύξησε τις τιμές σε κάποια σε απάντηση, όμως τώρα προχωρά σε περισσότερες αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες στον Καναδά δεν θα μπορούν πλέον να μοιράζονται τους κωδικούς πρόσβασης και τους λογαριασμούς τους στο Disney+ με άτομα εκτός του νοικοκυριού τους. Το Disney+ απέστειλε σχετικό email στους χρήστες της, ενημερώνοντάς τους ότι από την 1η Νοεμβρίου, οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί θα περιοριστούν. Μόνο άτομα που μένουν κάτω από την ίδια στέγη θα μπορούν να παρακολουθούν τα προγράμματα της πλατφόρμας σε συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον κύριο λογαριασμό.

Ουσιαστικά το Disney+ ακολουθεί τα βήματα του Netflix, με τη διαφορά ότι το τελευταίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πληρώνουν για επιπλέον συνδρομητές που δεν μένουν στο ίδιο σπίτι. Κάτι ανάλογο δεν έχει ανακοινωθεί από το Disney+, όπως και το αν οι “ανεπιθύμητοι” χρήστες θα μπορούν να μεταφέρουν το προφίλ τους για να διατηρήσουν τη λίστα παρακολούθησης και τις προτάσεις τους ανέπαφα.

Οι αλλαγές θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από 1η Νοεμβρίου στον Καναδά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό