23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Deserts of Kharak, διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από αρκετές εβδομάδες έχουμε μόνο ένα δωρεάν παιχνίδι από το Epic Games Store, αλλά με δεδομένο ότι η τιμή του είναι αρκετά υψηλή (€45) μοιάζει λογική η απόφαση του καταστήματος. Η επιλογή για αυτήν την εβδομάδα, δηλαδή μέχρι την επόμενη Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023, είναι το Homeworld: Deserts of Kharak της Blackbird Interactive, η οποία μάλιστα αποκάλυψε και το Homeworld 3 στο πλαίσιο της Gamescom 2023.

Το Homeworld: Deserts of Kharak είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι στρατηγικής (RTS), το οποίο κυκλοφόρησε ως prequel των πρώτων δύο επεισοδίων της σειράς. Το campaign έχει στηθεί στην έρημο με πρωταγωνίστρια την Rachel S’jet που ηγείται της φυλής της σε μια αποστολή να βρουν το πεπρωμένο τους. Διαχειρίζεσαι στόλους σε ξηρά και αέρα για να επιβιώσεις στην έρημο και φυσικά ακολουθείς την στρατηγική που σε βολεύει περισσότερο για να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς σου, είτε καταστρέφοντας τις υποδομές τους, είτε με κατά μέτωπο επίθεση στον στρατό τους.

Το παιχνίδι υποστηρίζει και online multiplayer απέναντι σε φίλους ή σε ranked μάχες με αγνώστους, και υπάρχουν διάφορα modes.

Homeworld: Deserts of Kharak – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό