15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Dawn of the Nugget, πρώτο teaser για το sequel του «Οι Κότες το Σκασαν»!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέρασαν πάνω από 20 χρόνια από τότε που οι Κότες το Σκασαν (Chicken Run), αλλά να που κάποιος (βλ. Netflix) αποφάσισε να δημιουργήσει ένα sequel για την πολύ επιτυχημένη animated ταινία και ήδη έχουμε το πρώτο trailer!

Ο τίτλος της ταινίας είναι Chicken Run: Dawn of the Nugget και σε αντίθεση με το original, αυτή τη φορά οι κότες θα πρέπει να…μπουκάρουν κάπου αντί να το σκάσουν. Πρωταγωνίστρια και πάλι η Ginger, αν και έχει αλλάξει η ηθοποιός που χαρίζει τη φωνή της, με την Thandiwe Newton (Westworld) να αντικαθιστά την Julia Sawalha.

Στο τέλος της πρώτης ταινίας οι κότες είχαν δραπετεύσει σε ένα τροπικό νησί και τώρα στήνουν μια επιχείρηση εισβολής σε ένα high-tech ορνιθοτροφείο που διοικούν οι κακοί της υπόθεσης: η Melisha Tweedy, ο Dr. Fry και ο Reginald Smith.

Εκτός από την αντικατάσταση της Julia Sawalha είχαμε και αυτήν του Mel Gibson, μιας και ο νέος Rocky the Rooster θα είναι ο Zach Levi (Shazam). Στο cast συμμετέχουν, επίσης, οι Imelda Staunton, Lynn Ferguson, Jane Horrocks, Peter Serafinowicz, Nick Mohammed και Miranda Richardson.

Το Chicken Run: Dawn of the Nugget θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Δεκεμβρίου 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό