24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Daphne Lawrence: «Δεν έχω μετανιώσει για κανένα από τα τατουάζ μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

H Daphne Lawrence βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» κι αναφέρθηκε στα τατουάζ που έχει κάνει, ενώ αποκάλυψε κι αν τα έχει μετανιώσει.

«Έχω πέντε τατουάζ στα χέρια μου, γενικά εγώ έχω αποφασίσει να κάνω πολλά μαζί. Όταν πηγαίνω, λέω “θέλω δύο, θέλω τρία”, οπότε τα δύο τα έκανα στην αρχή μαζί. Το πρώτο μου τατουάζ γράφει “believe”, το έκανα σε μια περίοδο που ήθελα να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου και το είχα κάνει στο λύκειο», είπε αρχικά η νεαρή καλλιτέχνιδα. Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν έχει μετανιώσει για κανένα από τα τατουάζ που έχει κάνει μέχρι τώρα. «Δεν έχω μετανιώσει για κανένα από τα τατουάζ μου, αν κι έχω ακούσει ότι ένα από αυτά μπορεί να σημαίνει “κουζίνα”. Μπορώ να πάω να το βελτιώσω, έχουμε και την αφαίρεση τώρα, οπότε it’s okay», δήλωσε η Daphne Lawrence.

H Daphne Lawrence, Δάφνη Τσουλιά, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, αγάπησε από πολύ μικρή ηλικία τη μουσική και ασχολήθηκε με αυτή. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ από τα πέντε της ξεκίνησε να κάνει μαθήματα πιάνου.

Δώδεκα χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα το 2015, έκανε την πρώτη της μουσική εμφάνιση, τραγουδώντας στις Blind Auditions του The Voice. Η εντυπωσιακή της φωνή της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, με τους τρεις από τους τέσσερις κριτές να γυρνούν τις καρέκλες τους. Έκτοτε απομακρύνθηκε από τα φώτα της διασημότητας, χωρίς, όμως, να σταματήσει ούτε στιγμή να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο: να τραγουδά και να γράφει μουσική. Παράλληλα με τη μουσική της κατάρτιση, επένδυσε και στο θέατρο, περνώντας στη σχολή Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, στην οποία φοιτά και ως σήμερα.

Μόνο που το τραγούδι ήταν και πάλι αυτό που την κέρδισε. Έγινε ευρέως γνωστή μετά τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση στο τραγούδι “Αίμα”.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό