20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Conference League: Τεσσάρα η Στουρμ, έχασε την ευκαιρία η Άιντραχτ ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Στουρμ Γκρατς διέλυσε με 4-1 τη Σλόβαν και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Ουνιόν έκανε την ανατροπή (2-2) και έμεινε όρθια κόντρα στην Άντραχτ.

Στουρμ Γκρατς – Σλόβαν Μπρατισλάβας 4-1

Με εξαιρετική εμφάνιση και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Στουρμ Γκρατς συνέτριψε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με 4-1 στη «Merkur-Arena» στον πρώτο αγώνα των Play – offs του Europa Conference League και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση.Οι Αυστριακοί πήραν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 4′ με τον Μπίρεθ και παρά τη γρήγορη ισοφάριση της Σλόβαν με τον Ροντρίγκες (8′) δεν πτοήθηκαν. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και με τους Γκόρενς Στάνκοβιτς στο 27′ και Κιτεϊσβίλι 64′ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-1. Οι Σλοβάκοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 78′ λόγω της αποβολής του Βάις και τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Ετσι, στις καθυστερήσεις ο Καμαρά έβαλε τ… κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το 4-1.

Μόλντε – Λέγκια Βαρσοβίας 3-2

Η Μόλντε μετέτρεψε το… πάρτι απέναντι στην Λέγκια Βαρσοβίας σε… θρίλερ, καθώς το γρήγορο 3-0 των Νορβηγών όχι μόνο δεν είχε συνέχεια, αλλά οι Πολωνοί θα μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμα και την ισοπαλία. Το 3-2 της Μόλντε της δίνει το πάνω χέρι, αλλά ο επαναληπτικός θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Πολύ δυνατό ξεκίνημα της Μόλντε, με τον Γκουλμπράντσεν να πετυχαίνει δυο γκολ στο 12′ και στο 19′. Ο Κάασα στο 24′ πέτυχε το 3-0. Ωστόσο, η Λέγκια ανέβασε ρυθμό, εκμεταλλεύθηκε τη χαλαρότητα της αντιπάλου και με τους Ζόσουε στο 64′ και Ογκουστίνιακ στο 71′ μείωσε σε 3-2.

Σεντ Ζιλουάζ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-2

H Άιντραχτ είχε την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς, ωστόσο οι Βέλγοι γύρισαν την κατάσταση και απέσπασαν εντός έδρας ισοπαλία 2-2. Εξαιρετικό το ξεκίνημα των Γερμανών, αφού στο 3ο λεπτό ο Τσαϊμπί και στο 10ο ο Κάλαϊτζιτς σκόραραν για τους φιλοξενούμενους. Ο Ράσμουσεν στο 31′ μείωσε σε 2-1 για την Ουνιόν. Στο 68′ ο Νίλσον έφερε το ματς στα ίσα, με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να απειλούν. Ωστόσο, η αποβολή του Βανούτε ανάγκασε την Ουνιόν να ρίξει το βάρος στα μετόπισθεν.

*Οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για τις 22 Φεβρουαρίου. Στη φάση των «16» έχουν ήδη προκριθεί απευθείας ως πρώτοι στους ομίλους οι ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα, Μπριζ, Φενερμπαχτσέ, Φιορεντίνα, Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Βικτόρια Πλζεν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό