22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Complete Edition, ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για PC

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Σεπτέμβριο του 2023, η Sony ανακοίνωσε το αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation, Horizon Forbidden West: Complete Edition, θα μεταφερόταν και σε PC. Μολονότι αυτή η νέα έκδοση κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο PlayStation 5 τον περασμένο Οκτώβριο, η ημερομηνία κυκλοφορίας της έκδοσης για PC παρέμεινε άγνωστη μέχρι τώρα.

Το Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσει, λοιπόν, για PC στις 21 Μαρτίου 2024 και η Nixxes Software, η εταιρεία που ανέπτυξε το port, αποκάλυψε τα ειδικά χαρακτηριστικά που θα το συνοδεύσουν. Το στούντιο υπόσχεται ένα ευρύ φάσμα παραμετροποιήσιμων γραφικών ρυθμίσεων για την έκδοση για PC, όπως απελευθερωμένους ρυθμούς καρέ, καθώς και διάφορες τεχνολογίες αναβάθμισης από την Nia (DLSS 3), την AMD (FSR) και την Intel (XeSS). Ο τίτλος θα αξιοποιήσει επίσης το DirectStorage API της Microsoft για να επιταχύνει τους χρόνους φόρτωσης στο PC.

Θα υποστηρίζονται, επίσης, αναλύσεις 21:9 ultra-wide, 32:9 super ultra-wide και 48:9 με υποστήριξη για πολλαπλές οθόνες, καθώς και πλήρης υποστήριξη ποντικιού και πληκτρολογίου για το action game. Για όσους όμως θέλουν να χρησιμοποιήσουν controller, η Nixxes θα περιλαμβάνει το Steam Input για εύκολο remapping και προσαρμογή της εμπειρίας σε οποιοδήποτε controller. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα first-party παιχνίδι της Sony, η χρήση ενός χειριστηρίου PlayStation DualSense θα προσφέρει επίσης στους παίκτες πρόσβαση στα adaptive triggers και τις λειτουργίες απτικής ανάδρασης.

Καθώς πρόκειται για την ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού, περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2022, με μια ολοκαίνουργια περιπέτεια που συνεχίζει την ιστορία της Aloy, καθώς και το expansion Burning Shores που συνεχίζει την ιστορία μετά το τέλος της καμπάνιας. Η Sony προσθέτει επίσης μερικά μπόνους ως μέρος της πλήρους έκδοσης, αν και μερικά αντικείμενα απευθύνονται μόνο σε όσους έχουν κάνει προπαραγγελία.

Οι επίσημες απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Οι προπαραγγελίες για το Horizon Forbidden West: Complete Edition είναι τώρα ενεργές στο Steam και στο Epic Games Store σε τιμή €59,99.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό