19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Cityhub events: Ανοίγοντας διάλογο για την Περιφερειακή ανάπτυξη

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε συνέχεια της εντυπωσιακής ανταπόκρισης του ενημερωτικού εγχειρήματος της Alter Ego, City Hub, πραγματοποιείται ένα ακόμη βήμα στην προώθηση και εμβάθυνση του διαλόγου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τα City Hub events είναι μια σειρά από ημερίδες/συνέδρια με επίκεντρο ζητήματα που απασχολούν τους Δήμους, τις Περιφέρειες και τους δημότες της χώρας και πρόκειται να λάβουν χώρα σε όλη την Ελλάδα.

Περιβάλλον, βιωσιμότητα, επιχειρηματική ανάπτυξη, τουρισμός, αγροτική παραγωγή, καινοτομία, εκπαίδευση, πολιτισμός και κοινωνική πρόνοια σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, θα αποτελέσουν αφετηρία για ουσιαστικές συζητήσεις για το μέλλον των τοπικών κοινωνιών στη χώρα μας. Σε κάθε ημερίδα/συνέδριο θα συμμετέχουν προσωπικότητες εγνωσμένης αξίας και ειδήμονες γύρω από την εκάστοτε θεματική που μπορούν να φωτίσουν τις ανάγκες κάθε τόπου.

Τα συνέδρια φιλοδοξούν να χαρτογραφήσουν και να αναδείξουν τα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές και δυνατότητες που παρουσιάζονται τα επόμενα χρόνια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ξεχωριστά.

Το πρώτο συνέδριο, με τίτλο East Μacedonia Thrace Forum, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Μαρτίου, και θα επικεντρωθεί στην αναπτυξιακή δυναμική και την ιδιαίτερη γεωπολιτική θέση της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τη διοργάνωση της νέας πρωτοβουλίας του ομίλου Alter Ego αναλαμβάνει η Tsomokos Communications, με μακρά εμπειρία στην επικοινωνία και την επιτυχημένη διοργάνωση συνεδρίων.

Λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές το αμέσως επόμενο διάστημα μέσα από το σύνολο των μέσων του ομίλου – τις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα» και στις ψηφιακές εκδόσεις τους tovima.gr και tanea.gr, το διαδικτυακό πόρταλ in.gr, τον Οικονομικό Ταχυδρόμο (ot.gr), αλλά και τις τηλεοπτικές εκπομπές του MEGA.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό