20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ChatGPT: Αναβαθμίζεται με περιήγηση στο διαδίκτυο

Ειδήσεις Ελλάδα

Όταν το ChatGPT έκανε το μπαμ τον περασμένο Νοέμβριο και έριξε το διαδίκτυο για μερικές ημέρες, η ίδια η τεχνητή νοημοσύνη δεν ενημερώθηκε γι’ αυτό. Αυτό συνέβη γιατί η βάση γνώσεών του σταμάτησε απότομα τον Σεπτέμβριο του 2021, επειδή αυτά ήταν τα πιο πρόσφατα δεδομένα στα οποία εκπαιδεύτηκε αρχικά το σύστημα.

Τώρα, η OpenAI ανακοίνωσε πως το ChatGPT θα είναι πλέον σε θέση να απαντά ακόμη και στα πιο σύγχρονα ερωτήματα, καθώς ο βοηθός τεχνητής νοημοσύνης μπορεί πλέον να αναζητά πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Η νέα λειτουργία ονομάζεται Περιήγηση με το Bing και φαίνεται να λειτουργεί απευθείας στο κανονικό παράθυρο συνομιλίας Bing, ειδοποιώντας τον χρήστη όταν αναζητά πληροφορίες από τον Ιστό και παρέχει συνδέσμους παραπομπών με τις απαντήσεις του.

“Η περιήγηση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για εργασίες που απαιτούν ενημερωμένες πληροφορίες, όπως να σας βοηθήσει με τεχνική έρευνα, με το να επιλέξετε ένα ποδήλατο ή να προγραμματίσετε διακοπές”, έγραψε η ομάδα της OpenAI στο Χ. “Η περιήγηση είναι διαθέσιμη στους χρήστες Plus και Enterprise σήμερα και σύντομα θα επεκταθούμε σε όλους τους χρήστες. Για να την ενεργοποιήσετε, επιλέξτε Περιήγηση με το Bing στον επιλογέα στο GPT-4”.

Μέχρι τώρα, ρωτώντας τη δωρεάν έκδοση πότε έπληξε για τελευταία φορά σεισμός την Τουρκία ή πότε βγαίνει η νέα ταινία της Marvel, παίρνετε την απάντηση “Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να παράσχω πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο”.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Ιούλιο, το ChatGPT είχε μια δυνατότητα περιήγησης ιστού διαθέσιμη στους συνδρομητές Plus αλλά καταργήθηκε αφού οι χρήστες συνέχισαν να την εκμεταλλεύονται για να ξεπεράσουν τα paywalls.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό