18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

CES 2024: Η Withings λανσάρει το «BeamO» Home Health Scanner

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Withings παρουσίασε στη CES 2024 το BeamO, τη νέα της συσκευή οικιακού ελέγχου υγείας 4 σε 1, που υπόσχεται να δώσει πλήρη εικόνα της υγείας σου σε κάτω από ένα λεπτό.

Το “πολυσκόπιο” BeamO συνδυάζει αισθητήρες ΗΚΓ, παλμικό οξύμετρο, στηθοσκόπιο και θερμόμετρο σε μία μόνο συσκευή. Σύμφωνα με τη Withings, το BeamO είναι το «θερμόμετρο του μέλλοντος», ικανό να μετρήσει τη θερμοκρασία, αλλά και να παρέχει ανατροφοδότηση για την υγεία της καρδιάς και των πνευμόνων.

Υπάρχουν ηλεκτρόδια κατά μήκος της συσκευής που της επιτρέπουν να ανιχνεύει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και τον καρδιακό ρυθμό, ενώ τρέχει επίσης ένα ΗΚΓ με ένα μόνο ηλεκτρόδιο, το οποίο μοιάζει με τη λειτουργία ΗΚΓ του Apple Watch).

Ένας σαρωτής θερμοκρασίας ανιχνεύει τη θερμοκρασία του σώματος από την κροταφική αρτηρία και με έναν πιεζοηλεκτρικό δίσκο, είναι σε θέση να συλλάβει ακουστικά ηχητικά κύματα στο στήθος ή την πλάτη που μπορούν να παρέχονται σε έναν γιατρό κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού τηλευγείας.

Η Withings λέει ότι το BeamO μπορεί να διεξάγει έλεγχο σώματος σε λιγότερο από ένα λεπτό, προειδοποιώντας τους χρήστες για πυρετό, λοίμωξη και πιθανά καρδιαγγειακά προβλήματα όπως η κολπική μαρμαρυγή.

Το BeamO πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2024 και θα κοστίζει 250 $.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό