18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Bruce Springsteen: Το πρόβλημα υγείας που τον αναγκάζει να αναβάλλει τις συναυλίες του

Ειδήσεις Ελλάδα

Άσχημα τα νέα για τους φανς του Bruce Springsteen, ο οποίος αναβάλλει τις υπόλοιπες συναυλίες που είχε προγραμματίσει για τον Σεπτέμβριο.

Ο 73χρονος μουσικός μοιράστηκε έγραψε στο Instagram του ότι «υποβάλλεται σε θεραπεία για συμπτώματα πεπτικού έλκους και η απόφαση των ιατρικών συμβούλων του είναι ότι πρέπει να αναβάλει τις υπόλοιπες συναυλίες του Σεπτεμβρίου».

«Εδώ στην E Street είμαστε συντετριμμένοι που πρέπει να αναβάλουμε αυτές τις συναυλίες. Πρώτον, ζητάμε συγγνώμη από τους υπέροχους οπαδούς μας στη Φιλαδέλφεια που χάσαμε πριν από μερικές εβδομάδες. Θα επιστρέψουμε για να αναπληρώσουμε αυτές τις συναυλίες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη στήριξη. Θα επιστρέψουμε σύντομα» έγραψε.

Ο Σπρίνγκστιν, γνωστός για τις τρίωρες συναυλίες του με την E Street Band -το συγκρότημα που παίζει στους δίσκους και τις περιοδείες του- πραγματοποίησε πρόσφατα τρεις εμφανίσεις στην πατρίδα του, το Νιου Τζέρσεϊ. Ξεκίνησαν την περιοδεία μετά το River Tour το 2016 που διήρκησε 14 μήνες, από την Amalie Arena της Τάμπα στη Φλόριντα μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό 20.000 θεατών τον Φεβρουάριο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό