23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Bradley και Irina με την κόρη τους στο Halloween και στη μεταμφίεση παίρνουν δέκα με τόνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρά τα όσα ακούγονται για την κρίση στη μεταξύ τους σχέση, η Irina Shayk και ο Bradley Cooper κρδίζουν το βραβείο co- parenting και για το 2023, καθώς και το βραβείο καλύτερης μεταμφίεσης στο φετινό Halloween.

Το φετινό Halloween και παρά τα όσα έχουν γραφτεί για την προσωπική τους ζωή, βρήκε τον Bradley Cooper μαζί με την Irina Shayk και την 6χρονη κόρη τους Lea De Seine να περπατούν μαζί στους δρόμους της Νέας Υόρκης για το έθιμο του trick or treat.

Halloween οικογένεια για Όσκαρ

Μπαμπάς, μαμά και Lea κατάφεραν να ξεχωρίσουν, μιας και τόσο ο Bradley όσο και η Irina, ντύθηκαν με τη σοτλή του ρακούν Rocket, του ήρωα από τους Φύλακες του Γαλαξία, στον οποίο ο Cooper έχει δανείσει τη φωνή του, σε όλες τις ταινίες που ο χαρακτήρας του ρακούν έχει συμμετάσχει.

Την ίδια στολή φόρεσε και η Irina ενώ η 6χρονη Lea προτίμησε να γίνει μια mini Taylor Swift αντιγράφοντας το epic λουκ της τραγουδίστριας.

https://www.instagram.com/p/CzF3n3SI_iL/

Ο Cooper και το σούπερ μοντέλο που χώρισαν το 2019, φάνηκαν χαλαροί και αρκετά ευδιάθετοι, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν την Irina αρκετά εκνευρισμένη με τον νέο δεσμό του πρώην της με τη Gigi Hadid. H 37χρονη ξεπερνάει και η ίδια έναν ακόμα χωρισμό από τον Tom Brady μετά από τον σύντομο δεσμό τους που κράτησε τρεις μήνες.

https://www.instagram.com/p/CzFXxxxJBnf/Hadid και Cooper το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Η Gigi έχει έρθει κοντά με τον Bradley Cooper και ο φακός τους εντόπισε μαζί μετά από μια απόδραση στην οποία πηγή του People ανέφερε πως το μοντέλο και ο ηθοποιός διασκέδασαν πολύ.

«Έχουν πολλά κοινά και είναι πιθανό να μιλάμε για μια σχέση που μπορεί να οδηγήσει κάπου στο μέλλον», τόνισε η πηγή του περιοδικού προσθέτοντας πως το ότι και η Gigi και ο Bradley έχουν από μία κόρη, μια απαιτητική καριέρα και μια αναγνωσιμότητα που απαιτεί να λειτουργούν με τρόπο συγκεκριμένο.

Η αφορμή για να έρθει κοντά το ζευγάρι πάντως, φαίνεται πως ήταν η υποκριτική, μιας και η Hadid σκέφτεται ήδη την καριέρα της μετά το μόντελινγκ και ο Cooper μπορεί να τη βοηθήσει. Gigi και Bradley δείπνησαν μαζί στο δημοφιλές Via Carota στο Μανχάταν και οι παπαράτσι τους εντόπισαν στη Νέα Υόρκη καθώς ετοίμαζαν τις βαλίτσες τους για την απόδρασή τους το Σ/Κ.

Γιατί υποτίθεται ότι έχει εκνευριστεί η Irina;

Το top model υποτίθεται πως έχει πάντα στο μυαλό του να καταλήξει με τον Bradley:

«Έχουν περάσει χρόνια μαζί. Η Shayk και ο Cooper δεν ήταν μαζί εδώ και πολύ καιρό. Είναι γονείς και αυτό είναι όλο. Είναι οι καλύτεροι φίλοι. Είναι ευτυχισμένοι. Ο Brad συμπαθεί πραγματικά τον Τοm και δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά υποστήριξη».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό