16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Brad Pitt: Αποκαλύπτει σε βίντεο την skincare ρουτίνα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Brad Pitt πλησιάζει τα 60 και συνεχίζει να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του. Ο διάσημος ηθοποιός έχει καταφέρει να διατηρεί την ίδια λάμψη που είχε τις περασμένες δεκαετίες. Επομένως, είναι δίκαιο να αναρωτηθεί κάποιος ποια είναι η ρουτίνα περιποίησής του.

Δεδομένου ότι ο ίδιος έχει δημιουργήσει τη δική του σειρά περιποίησης Le Domaine είναι γεγονός πως αγαπάει το skincare και δεν παραλείπει να εφαρμόζει πρωί και βράδυ τα αγαπημένα του προϊόντα.

Σύμφωνα με συνέντευξή του, ο ίδιος έχει δημιουργήσει τη δική του ιδανική ρουτίνα περιποίησης που αποτελείται από μόλις τρία βήματα: καθαρισμός, χρήση ορού και εφαρμογή κρέμας ημέρας/κρέμα νύχτας.

Ο 59χρονος ηθοποιός τονίζει μάλιστα τη σημασία του καθαρισμού ως βασικό βήμα της πρωινής και βραδινής ρουτίνας του, γεγονός που επικροτούμε αφού τα συστατικά του ορού και της κρέμας απορροφούνται πολύ καλύτερα σε καθαρή επιδερμίδα.

Η ρουτίνα του Brad Pitt αποτελεί την τέλεια βάση για κάθε αντρική ρουτίνα που συνήθως δεν περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από το ξέπλυμα του προσώπου με νερό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό