16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

BMW M: Τα χειροκίνητα κιβώτια δεν έχουν νόημα αλλά θα τα προσφέρουμε για όσο περισσότερο γίνεται

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα σπορ μοντέλα με χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων γίνονται όλο και πιο σπάνια, με το αφεντικό της BMW M, τον Frank van Meel να ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη για το κατά πόσο η εταιρία του θα συνεχίσει να προσφέρει αυτοκίνητα τέτοια κιβώτια, λέγοντας:
Τα χειροκίνητα κιβώτια δυστυχώς δεν είναι πλέον τόσο διαδεδομένα. Είναι περισσότερο στις κατηγορίες των M2, M3 και M4 και σε αυτά τα αυτοκίνητα συνεχίζουμε να προσφέρουμε χειροκίνητα κιβώτια, κάτι που θα συμβαίνει τουλάχιστον έως το τέλος αυτής της δεκαετίας. Για πολλούς δεν έχουν πλέον νόημα αλλά εμείς θα τα προσφέρουμε για όσο περισσότερο γίνεται.
Ο Timo Resch, αντιπρόεδρος του τμήματος πελατών, μάρκας και πωλήσεων της BMW M, πρόσθεσε πως διάφορες online ψηφοφορίες που έκαναν πελάτες της εταιρίες ζητώντας να σωθούν τα χειροκίνητα κιβώτια είχαν αποτέλεσμα, μιας και αυτές συνέβαλαν ώστε να πειστεί το διοικητικό συμβούλιο της BMW να δώσει το πράσινο φως για μοντέλα με χειροκίνητο κιβώτιο.

Όπως είπε ο Reschs, μηχανικοί ρωτούσαν γιατί κάποιος να χρειαζόταν ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων όταν τα αυτόματα είναι πιο γρήγορα, με το τμήμα μάρκετινγκ να απαντά απλώς πως “το ζήτησαν οι πελάτες και οι θαυμαστές”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό