19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Bleached eyebrows: Πώς να υιοθετήσετε το hot beauty trend χρησιμοποιώντας ένα προϊόν από το νεσεσέρ σας

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρίτη 06 Ιουλίου 2021, 16:20

 

Τα φρύδια είναι αυτά που αγκαλιάζουν το πρόσωπό μας, και από μόνα τους, έχουν την δική τους προσωπικότητα. Άλλα είναι πλούσια και μαύρα, χαρίζοντας στο πρόσωπο ένταση και επιβλητικό βλέμμα, άλλα είναι αραιά και ανοιχτόχρωμα, χαρίζοντας στο βλέμμα αθωότητα και αγνότητα.

Μολύβια, mascaras και brown tints βοηθούν να πετύχουμε το επιθυμητό look, αλλά σύμφωνα με το pinterest σιγά σιγά θα πρέπει να τα αποχωριστούμε καθώς η νέα τάση που φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερες οπαδούς και ακούει στο όνομα bleached eyebrows θέλει τα φρύδια μα μοιάζουν σχεδόν «αόρατα».

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το concealer σας, το οποίο θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο για να πετύχεις το beauty look!

Πρώτο βήμα, με την βοήθεια ενός spoolie ή μίας οδοντόβουρτσας πάρε μία ποσότητα concealer και ξεκίνα σιγά-σιγά να την απλώνεις στα φρύδια σου. Ξεκίνα από το εξωτερικό τμήμα του φρυδιού και σταδιακά πέρνα στο εσωτερικό/μπροστινό, πρόσεξε η κίνηση σου να ξεκινά από την βάση του φρυδιού ώστε να καλύψει όλο το φρύδι και να επιτευχθεί ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αναφορικά με το χρώμα επίλεξε ένα opaque τόνο λίγο πιο ανοιχτό από τον τόνο της επιδερμίδας σου.

 

 

Δεύτερο βήμα, επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία με ένα concealer σε πιο ροδακινί τόνους για να εξουδετερώσει το φυσικό-σκούρο χρώμα των φρυδιών.

Τέλος, κλειδώνεις το αποτέλεσμα με την χρήση πούδρας σε ελεύθερη μορφή. Ένα μικρό trick αν είσαι καστανή: η πούδρα που θα χρησιμοποιήσεις να έχει ροδακινί υποτόνους, με αυτό τον τρόπο δεν θα είναι ορατή και στις φωτογραφίες.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό