22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Blake Lively: Το αγαπημένο της μολύβι χειλιών και κραγιόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα προϊόντα για τα χείλη είναι σίγουρα από τα αγαπημένα είδη μακιγιάζ όλων των γυναικών και οι περισσότερες τα έχουμε πάντα μαζί μας είτε στις πρωινές είτε στις βραδινές εξόδους τους.

Όταν δεν έχουμε πολύ χρόνο ή η γραμμή του eyeliner δεν πετυχαίνει με τίποτα, μπορούμε πάντα να βασιστούμε στο αγαπημένο μας κραγιόν.  Η Blake Lively πάντως φαίνεται να έχει βρει τον τέλειο συνδυασμό κραγιόν και lip liner και αυτόν εμπιστεύτηκε στην πρόσφατη εμφάνισή της στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Beyoncé’s Renaissance: A Film by Beyoncé στο Λονδίνο.

Η ηθοποιός για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σύνολο Chanel, να αφήσει τα μαλλιά της κάτω σε απαλούς κυματισμούς και να εμπιστευθεί την makeup artist Sofia Tilbury για το μακιγιάζ

Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε, τα οποία ήταν φυσικά από το brand της διάσημης θείας της, Charlotte Tilbury.

Όπως αποκάλυψε, για το look προετοίμασε τα χείλη της Blake ενυδατώνοντάς τα με το έλαιο Magic Lip Oil Crystal Elixir. Στη συνέχεια πέρασε το αγαπημένο combo της ηθοποιού, το οποίο δεν είναι άλλο από το μολύβι Lip Cheat στην απόχρωση Iconic Nude και το κραγιόν The Super Nudes στην απόχρωση Runway Royalty.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό