17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Billboard Awards 2021: Το monochromatic make up look της Priyanka Chopra που μαγνήτισε τα βλέμματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρίτη 25 Μαΐου 2021, 16:17

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ώρες τα Billboard Music Awards 2021, όπου μετά από καιρό είδαμε μεγάλα αστέρια της μουσικής βιομηχανίας να λάμπουν στο κόκκινο χαλί αλλά και on stage!

Ανάμεσα στις stars που ξεχώρισαν και μαγνήτισαν τα βλέμματα ήταν και η Priyanka Chopra, η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλι με ένα χρυσό ημιδιάφανο φόρεμα, διακοσμημένο με κρυστάλλους, του οίκου Dolce&Gabbana.

To εντυπωσιακό ντεκολτέ και η χρυσή statement ζώνη ήταν δύο λεπτομέρειες που ξεχώρισαν στην εμφάνισή της. Σε αυτά τα δύο θα προσθέσουμε και το μακιγιάζ της το οποίο ταίριαξε τέλεια με το συνολικό της look.

Η makeup artist, Mary Phillips, χρησιμοποίησε στα μάτια μία ιριδίζουσα σκιά σε μπρονζέ αποχρώσεις την οποία συνδύασε με αρκετές στρώσεις μάσκαρα και μαύρο eyeliner στο κινητό βλέφαρο. Για φυσική λάμψη πέρασε στα ζυγωματικά ένα ρουζ μαζί με ένα highlighter σε peachy ροζ αποχρώσεις. Τέλος, στα χείλη χρησιμοποίησε ένα κραγιόν σε καφέ αποχρώσεις το οποίο τόνισε φανταστικά τα σαρκώδη χείλη της Priyanka Chopra.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό