16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Beyoncé: Μαζί με τα παιδιά της στο νέο promo για την παιδική σειρά ρούχων Ivy Park

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021, 16:00

 

Η Beyoncé έκανε πρόσφατα το λανσάρισμα της νέας παιδικής της σειράς ρούχων IVY PARK x Adidas στην οποία πρωταγωνιστούν και τα παιδιά της! H εννιάχρονη Blue Ivy Carter και τα τεσσάρων ετών δίδυμα, Rumi και Sir Carter.

Όπως θα δείτε τα παιδιά της τραγουδίστριας και του ράπερ Jay Z έχουν μεγαλώσει αρκετά.

 

Συγκεκριμένα η 39χρονη Beyone ανήρτησε ένα νέο promo στον λογαριασμό της στο Instagram, παρουσιάζοντας τη νέα της συλλογή Ivy Park Kids, αυτή τη φορά σε παιδικά νούμερα. 

Στο νέο βίντεο της καμπάνιας το οποίο προβάλλει την επέκταση της athleisure μάρκας και στα παιδικά ρούχα, τα τρία παιδιά της Beyoncé λανσάρουν κομμάτια από τη νέα συλλογή μαζί με τη μαμά τους. Σε μια σκηνή, η σταρ ποζάρει με την Rumi και τον Sir με φόρμες σε μπλε απόχρωση. Σε μια άλλη σκηνή, η Bey και η Blue Ivy περπατούν χέρι χέρι με ταιριαστά σύνολα στο χρώμα της λεβάντας και cow prints.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που η σειρά IVY PARK x adidas θα περιλαμβάνει παιδικά ρούχα με αυτή τη συλλογή. Στις οικογενειακές μας διακοπές, λατρεύουμε να συντονίζουμε τα outfits μας. Τα παιδιά μου πάντα βρίσκονται στο σετ μαζί μου σε φωτογραφίσεις, έτσι καταλήγαμε να τα ντύνουμε με πολύ μικρά νούμερα κομματιών για να ταιριάζουμε. Συνεπώς, είναι μία φυσική εξέλιξη για το brand να παρουσιάζει μία επιλογή σημαντικών κομματιών σε παιδικά νούμερα.» δήλωσε η Beyonce για την νέα σειρά ρούχων για παιδιά.

«Το ροντέο δεν είναι μόνο για ενήλικες. Παρουσιάζουμε την IVY PARK Kids #ivyparkrodeo #ivyparkkids», γράφει η λεζάντα που ανακοινώνει τη νέα κυκλοφορία.

.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό