20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Beta Launch Show μέσα στον Ιούνιο για την νέα έκδοση του λειτουργικού

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google ενημέρωσε την σελίδα του Android 11 στον ιστότοπο των developers και πλέον προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανακοίνωση της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος.

Θα είναι online και εφ’ όλης της ύλης

Καθώς η Google I/O 2020 ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η εταιρεία αποφάσισε να πραγματοποιήσει στις 3 Ιουνίου ένα ειδικό Beta Launch Show το οποίο θα πραγματοποιηθεί online στο YouTube.

Η Google θα συμπεριλάβει στο event όλα τα νέα, τις ενημερώσεις, και τις ανακοινώσεις που θα μοιράζονταν με το κοινό η ομάδα του Android 11, κατά τη διάρκεια της I/O 2020.

Στο Beta Launch Show του Android 11 ο αντιπρόεδρος του Android, Dave Burke, και η Ανώτατη Διευθυντής της Διαχείρισης Προϊόντων, Stephanie Cuthbertson θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού και των προγραμματιστών. Όσοι θέλουν να υποβάλουν το δικό τους ερώτημα, το οποίο ίσως απαντηθεί στο Beta Launch Show, μπορούν να κάνουν ένα tweet χρησιμοποιώντας το #AskAndroid.

Προς το παρόν, έχουν γίνει γνωστά διάφορα πιθανά χαρακτηριστικά του Android 11 και η beta αναμενόταν να ανακοινωθεί επίσημα αυτόν τον μήνα. Ωστόσο, φαίνεται ότι η πανδημία του κορονοϊού ανάγκασε τη Google να αλλάξει τα αρχικά σχέδια της, και να καθυστερήσει τη διάθεση της νεότερης έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος για φορητές συσκευές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό