18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Bet builder από Σούπερ Καπ στο 5.00

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας θα διεξαχθεί το Final-4 του Σούπερ Καπ Ιταλίας. Στον τελικό περιμένει ήδη η Νάπολι μετά το 3-0 επί της Φιορεντίνα την Πέμπτη, θα την ακολουθήσει μία εκ των Ίντερ και Λάτσιο.

Στην κορυφή του πρωταθλήματος οι νερατζούρι, μόλις στο +2 όμως από τη Γιουβέντους, η οποία την καταδιώκει μανιωδώς. Μάστερ στα νοκ-άουτ η Ίντερ με τον Σιμόνε Ιντσάγκι τον πάγκο, μετρά δύο συνεχόμενες κατακτήσεις Σούπερ Καπ και Κόπα Ιτάλια, ενώ πέρυσι φυσικά έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League. Επιβλητική στο τελευταίο της ματς, πέρασε με άνεση από τη Μόντσα (5-1).

Πέντε σερί νίκες μετρά σε όλες τις διοργανώσεις η Λάτσιο, σκαρφαλώνει συνεχώς στη βαθμολογία και πλέον αγγίζει την 4άδα (-1). Κάπως προβληματική στο πιο πρόσφατο 1-0 επί της Λέτσε, έκανε ωστόσο τη δουλειά και συνεχίζει με αισιοδοξία.

Μοιραία προς τη νίκη της Ίντερ κοιτάζουμε, η οποία όπως αναφέρθηκε ήδη, βγάζει μάτια στα νοκ-άουτ εδώ και δύο σεζόν. Αξιόμαχη και σε ανοδική φάση η Λάτσιο, ωστόσο το ρόστερ της δεν… επιτρέπει πολλά ανοίγματα και οι δηλώσεις του Σάρι βγάζουν έναν σνομπισμό προς το γεγονός πως η διοργάνωση διεξάγεται εκτός Ιταλίας. Στο 1,65 ο άσος.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων

Στάνταρ επιλογή από εκεί και πέρα το anytime του Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο 26χρονος Αργεντίνος σούπερσταρ έχει πετύχει 18 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, ενώ στους τέσσερις τελευταίους εγχώριους τελικούς που έδωσε η ομάδα του, έχει σκοράρει τέσσερα τέρματα συνολικά. Μια χαρά το anytime του στο 2,50.

Ενδιαφέρον έχει μια ματιά και στις κάρτες. Ένταση έχουν συνήθως τα μεταξύ τους ματς, κάτι που αποδεικνύει και ο συνολικός αριθμός καρτών στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Πάμε στο Over 4 κάρτες, που επιβεβαιώθηκε σε 7/9 τελευταίους μεταξύ τους αγώνες. Το 5,00 φτάνει το bet builder μας με τις τρεις αυτές επιλογές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ίντερ – Λάτσιο: 1 & να σκοράρει ο Λαουτάρο Μαρτίνες & Over 4 κάρτες (απόδοση 5.00), 21:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό