21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Basket League: Για τα τελικά ο Παναθηναϊκός, για τη…δεύτερη αντίδραση το Περιστέρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Περιστέρι bwin υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικό φόντο.

Από τη μία η πρόκριση και από την άλλη ακόμη μία αντίδραση. Το Περιστέρι bwin υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (27/05, 19:15, ΕΡΤ3, LIVE από το Gazzetta) στο πλαίσιο του τέταρτου ματς των ημιτελικών της Basket League.

Η σειρά μεταξύ των δύο ομάδων είναι στο 2-1, με τους «πράσινους» να έχουν το προβάδισμα και να χρειάζονται μόλις μία νίκη προκειμένου να περάσουν στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη αναζητά την αντίδραση μετά το αποτέλεσμα του Game 3, όπως έκανε και πάλι εντός έδρας στο δεύτερο παιχνίδι. Στην προσπάθεια αυτή, ο Χρήστος Σερέλης θα πρέπει να περιμένει τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή ή μη του Πάρις Λι που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον αστράγαλο και ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Το Περιστέρι bwin δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, παρόλα αυτά δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Χουγκάζ λόγω του δανεισμού του από τους πράσινους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό