16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Balletcore beauty: Η τάση μαλλιών που κάνει τώρα θραύση στο street style

Ειδήσεις Ελλάδα

Φέτος οι φιόγκοι και οι κορδέλες είναι ότι πιο hot μπορείς να υιοθετήσεις στα μαλλιά σου. Ο οίκος Chanel πάντα αντλούσε έμπνευση από την ballet αισθητική, όμως φέτος την είδαμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Τα girly ribbons σχεδόν μονοπώλησαν την πασαρέλα, αφού δεν ήταν λίγοι οι σχεδιαστές που τα ενέταξαν στις συλλογές τους για τις επόμενες σεζόν (SS ’24).

Η Hailey Bieber φυσικά ήταν μια από τις πρώτες fashionistas που υιοθέτησε το balletcore beauty, καταφέρνοντας να κάνει ακόμα πιο δημοφιλή την τάση, με το σχετικό hashtag στο TikTok να έχει εκτιναχθεί στα ύψη.

Η διάσημη influencer και επιχειρηματίας συνέδεσε μάλιστα την τάση με το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος από το brand της, Rhode, που δεν είναι άλλο από το νέο Lip tint της σειράς με την ονομασία Ribbon. Παράλληλα, έδειξε στην κάμερα πώς φτιάχνει καθημερινά το signature sleek κότσο της, στολίζοντάς τον στο τέλος με μια ροζ κορδέλα – ασορτί με το ροζ lip gloss που φορά στη συνέχεια. Ολοκληρώνει το balletcore look της με απαλή ροζ σκιά και ροζ ρουζ στα μάγουλα, καθώς και παρόμοιας απόχρωσης outfit.

@haileybieber RIBBON 🎀 arriving 9/28 🩰 taking me back to my ballet days 🩰🥲🤍@rhode skin ♬ Tchaikovsky “Waltz of the Flowers” (Excerpt B Edition)(1224041) – LEOPARD

@haileybieber🤍🎀♬ Agora Hills – Doja Cat

Και η Elsa Hosk είναι άλλο ένα διάσημο μοντέλο και fashionista που λάτρεψε την τάση: έδεσε δύο λεπτές μπορντό κορδέλες στα μπροστινά κοτσιδάκια των μαλλιών της, δίνοντας ένα παιχνιδιάρικο twist στο χτένισμα. Το glossy κραγιόν στα χείλη της ήταν ίδιας απόχρωσης με τους φιόγκους – γεγονός που υποδηλώνει ότι το balletcore trend είναι μια τάση που αφορά και το μακιγιάζ, εκτός από τα μαλλιά μας, κυρίως ως προς τις αποχρώσεις του.

Δείτε κι άλλες fashion influencers που έχουν αγκαλιάσει το balletcore beauty.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό