20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

BAFTA 2021: Τα καλύτερα looks από τα κινηματογραφικά βραβεία

Ειδήσεις Ελλάδα

Δες τι επέλεξαν να φορέσουν οι πιο καλοντυμένες stars.

Τα φετινά BAFTA, τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ήταν τα 74α στην ιστορία του θεσμού και τα πρώτα που πραγματοποιούνται σε δύο μέρη. Το Σάββατο (10/4) η virtual τελετή παρουσιάστηκε από την τηλεοπτική παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό, Clara Amfo και αφουρούσε τα βραβεία των τεχνικών κατηγοριών, ενώ σήμερα η επίσης διαδικτυακή τελετή απονομής έχει ως κεντρικούς παρουσιαστές τους Edith Bowman και Dermot O’Leary και θα αναμεταδοθεί από το εμβληματικό Royal Albert Hall του Λονδίνου. Η χθεσινή βραδιά ξεκίνησε με ένα αφιέρωμα στον πρίγκιπα Φίλιππο ο οποίος έφυγε προχθές από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών.

«Εκ μέρους των βραβείων BAFTA, είμαστε πολύ λυπημένοι με το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, Δούκα του Εδιμβούργου. Ο Δούκας ήταν ο πρώτος πρόεδρος των BAFTA πριν από 60 χρόνια και ήταν ο πρώτος μιας σειράς μελών της βασιλικής οικογένειας που αγκάλιασαν τον θεσμό, μέχρι τον σημερινό πρόεδρο, τον εγγονό του, William, Δούκα του Cambridge» διάβασε στην αρχή της ανακοίνωσης η Amfo.

Σήμερα η βραδιά που μόλις ξεκίνησε, αναμένεται να είναι λιγότερο φορτισμένη συναισθηματικά και περισσότερο λαμπερή! Θα υπάρχουν ζωντανοί καλεσμένοι επί σκηνής αλλά και άλλοι που θα συνδεθούν virtually από το Los Angeles για να «παραλάβουν» το βραβείο τους. Αναφορικά με τα βραβεία ταινίες όπως το «Nomadland», το «The Father», το «Mank» και το «Promising Young Woman», οδηγούν την κούρσα των υποψηφιοτήτων και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να τελειώσει η τελετή για να δούμε πού θα καταλήξουν τα πολυπόθητα αγαλματάκια.Μέχρι τότε, όμως, ας θαυμάσουμε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα looks της σημερινής τελετής, καθώς και τους οίκους που επέλεξαν οι A-List stars! Καλή απόλαυση. BAFTA: 20 υπέροχες εμφανίσεις που θυμόμαστε όλοι μέχρι και σήμερα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό