17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Awakening, ετοιμάζεται η έκδοση του mobile game και για το PlayStation

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σειρά Metal Slug συνεχίζει να αποκτά νέα επεισόδια 26 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού από τη Nazca Corporation, η οποία εξαγοράστηκε τότε άμεσα από την SNK. Το νέο παιχνίδι ονομάζεται Metal Slug: Awakening και ουσιαστικά πρόκειται για ένα spin-off που αναπτύσσει η TiMi Studios, με τη διανομή να γίνεται από την κινέζικη Tencent. Μέχρι πρότινος το γνωρίζαμε, πάντως, ως Metal Slug Code J.

Η αλήθεια είναι ότι το Metal Slug: Awakening κυκλοφορεί ήδη αποκλειστικά στην Κίνα για συσκευές Android και iOS, αλλά η Tencent προχώρησε σε νέα ενημέρωση για να κοινοποιήσει πως ετοιμάζει το παγκόσμιο λανσάρισμα τόσο για τις mobile πλατφόρμες, όσο και για τα PS4 και PS5. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη beta δοκιμή του παιχνιδιού τον περασμένο μήνα κατέρρευσαν οι servers λόγω της πολυκοσμίας.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας για τις Δυτικές αγορές, ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως η TiMi Studios θα μεταφέρει τον mobile χαρακτήρα του Metal Slug: Awakening στις παιχνιδοκονσόλες της Sony. Η λογική λέει πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε νέα ενημέρωση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό