18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Australian Open: Αποσύρθηκε η Κβίτοβα λόγω εγκυμοσύνης – Η γλυκιά ανακοίνωση με το υπερηχογράφημα

Ειδήσεις Ελλάδα

Australian Open: Απούσα από το πρώτο Grand Slam της νέας σεζόν θα είναι η Πέτρα Κβίτοβα.

Η Τσέχα τενίστρια, η οποία ήταν φιναλίστ του Australian Open το 2019 γνωρίζοντας την ήττα από την Ναόμι Οσάκα στον μεγάλο τελικό, ανακοίνωσε, λίγο μετά την έλευση του νέου έτους, πως δεν θα βρεθεί στα κορτ της Μελβούρνης, μια και είναι έγκυος.

Η 33χρονη πρωταθλήτρια, που έχει στη συλλογή της δύο τρόπαια Wimbledon περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Γίρι Βάνεκ, σύζυγό της και επί σειρά ετών προπονητή της.

«Την πρώτη μέρα του 2024 ήθελα να σας ευχηθώ καλή χρονιά και να μοιραστώ μαζί σας τα συναρπαστικά νέα. Ο Γίρι κι εγώ θα καλωσορίσουμε ένα μωρό στην οικογένειά μας το ερχόμενο καλοκαίρι», ήταν το μήνυμά της στο «Χ», πρώην «Twitter», συνοδευόμενο με μία φωτογραφία από το υπερηχογράφημά της και ένα μωρό.

On the first day of 2024 I wanted to wish you a happy new year and share the exciting news that Jiri and I will be welcoming a baby into our family this summer! ? pic.twitter.com/JwUi2Lcose

— Petra Kvitova (@Petra_Kvitova) December 31, 2023

Μάλιστα, στο επόμενο μήνυμά της, αυτή τη φορά στο Instagram, αποκάλυψε πως θέλει να αφιερώσει λίγο χρόνο στην προσωπική της ζωή, προετοιμαζόμενη για το νέο… κεφάλαιο. «Ανυπομονώ να περάσω λίγο χρόνο στο σπίτι προετοιμαζόμενη γι’ αυτό το συναρπαστικό επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μας».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό