25.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Athens Καλλιθέα – Καλαμάτα παίζουν μπάλα ζωντανά και αποκλειστικά στο ACTION 24

Ειδήσεις Ελλάδα

Athens Καλλιθέα και Καλαμάτα βρίσκονται αντιμέτωποι για την τελευταία αγωνιστική της Super League 2 και παίζουν μπάλα ζωντανά και αποκλειστικά στο ACTION 24 (25/05, 16:00).

Η Athens Καλλιθέα έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της στην Super League και ανυπομονεί να αγωνιστεί του χρόνου ξανά στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο παίζει και η Καλαμάτα, η οποία όμως αναζητεί την πρώτη της νίκη στα play-off του νοτίου ομίλου της Super League 2.

«Καταφέραμε τον στόχο μας, θέλω να παίξω στο Χαριλάου», μας είχε δηλώσει ο Χαβιέρ Ματίγια, ο οποίος δεν μπορεί να περιμένει για την επιστροφή του στο γήπεδο του Άρη, στο οποίο αγωνίστηκε για μία 4ετία.

«Να μείνουμε στη Super League για… χρόνια», μας είχε πει ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Σμύρνης που συναντά μία νέα πρόκληση ως κίπερ της Athens Καλλιθέας.

«Μεγάλη στιγμή για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι», μας είχε εξομολογηθεί ο Αλεξέι Ρομαό, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Ιωνικού Νίκαιας, ο οποίος στα 40 του πλέον γνωρίζει για τα καλά τι χρειάζεται για να αγωνιστείς στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η βαθμολογία του νότιου ομίλου της Super League 2 (Play-Off)

(Θέση – Ομάδα – Αγώνες – Βαθμοί)1. Athens Καλλιθέα 7 382. ΠΑΕ Χανιά 8 353. Ιωνικός Νίκαιας 8 294. Ηλιούπολη 8 295. Καλαμάτα 7 20

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό