23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

Ειδήσεις Ελλάδα

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου, κυκλοφορώντας μέχρι και teaser τον περασμένο μήνα.

Τώρα έχουν κυκλοφορήσει νέα render του Asus ROG Phone 8 Pro που δείχνουν το smarphone από πολλές γωνίες. Ο σχεδιασμός του ROG Phone 8 και του ROG Phone 8 Pro θα είναι σχεδόν πανομοιότυπος, εκτός από μερικά διαφορετικά φωτάκια στο πίσω μέρος.

Το ROG Phone 8 Pro θα έχει μια επίπεδη οθόνη με μια κεντρική τρύπα για την κάμερα selfie, η οποία αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα 32 MP. Στη δεξιά πλευρά θα υπάρχει το power button και τα κουμπιά έντασης ήχου, ενώ μια θύρα USB-C βρίσκεται στα αριστερά και μια άλλη στο κάτω μέρος της συσκευής. Ακόμα, διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες και διαρροές, το ROG Phone 8 Pro θα έχει οθόνη αφής 6,78 ιντσών FHD+ AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, υποστήριξη HDR10 και τεχνολογία LTPO. Θα φοράει το chipset Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm, σε συνδυασμό με έως και 24 GB μνήμης RAM.

Το σύστημα της κάμερας παραμένει ένα μυστήριο, ενώ η μπαταρία αναμένεται να είναι 5.500 mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 65 W. Το ROG Phone 8 Pro λέγεται επίσης ότι διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό