20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Astrotip ημέρας Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Εάν τυχόν έχετε κάποιο έμφυτο ταλέντο ή δεξιότητα, τώρα είναι κατάλληλη εποχή στο να βρείτε τους τρόπους να τα προωθήσετε. Θα σας επιφέρουν κέρδη.

Ταύρος

Μία άκρως δελεαστική πρόταση για συνεργασία θα σας γίνει τις ημέρες αυτές, που όμως χρειάζεται να ενημερωθείτε από ανθρώπους υπεύθυνους γι αυτή

Δίδυμοι

Βάλτε σε τάξη τα έξοδα και τις δαπάνες που κάνετε για το σπίτι, όχι μονάχα για τη συντήρησή του. Κάποια χρήματα σκορπίζονται άσκοπα καταναλωτικά.

Καρκίνος

Ποτέ μη λες ποτέ, ή δώσε χρόνο στο χρόνο και ο χρόνος θα σας φέρει τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση ώστε να προωθήσει αυτό που ποθείτε.

Λέων

Ακόμα και αν κάποιος άνθρωπος δεν είναι του γούστου σας, μπορεί να σας φανεί χρήσιμος εκεί που τον χρειάζεστε. Μην προκαταβάλλεστε λοιπόν με κανέναν.

Παρθένος

Από εδώ και στο εξής, καλό θα ήταν να διαπραγματεύεστε καλύτερα τη θέση σας, όταν σας ζητούν να αναλάβετε μία θέση ευθύνης. Μην το κάνετε τσάμπα.

Ζυγός

Όλο και πιο συχνά πράγματα που αφήσατε να εξελίσσονται δίχως τις παρεμβάσεις σας θα σας απασχολούν. Από δω και στο εξής μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

Σκορπιός

Βάλτε τα δυνατά σας και παρουσιάστε τις δημιουργικές σας ιδέες. Τώρα θα βρούνε την ανταπόκριση από το κοινό σας αλλά και την προθυμία να σας βοηθήσουν

Τοξότης

Εάν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες επισκευές, να αλλάξετε τη διαρρύθμιση στο σπίτι, ή να βρείτε καινούργιο και να μετακομήσετε, ξεκινήστε το σήμερα.

Αιγόκερως

Η ζωή πολλές φορές φέρνει μπροστά μας αδιέξοδα. Μπορεί κι εσείς στην παρούσα φάση να το νιώθετε. Όμως δεν είστε μόνοι. Βάλτε μια φωνή και θα δείτε δίπλα σας τη βοήθεια.

Υδροχόος

Μην ανακυκλώνετε τις ιδέες σας, στα ίδια περιβάλλοντα. Δοκιμάστε να τις εκθέσετε σε μέρη και ανθρώπους που δε συνηθίζατε. θα ανταποκριθούν .

Ιχθύς

*Η Συμβουλή της ημέρας: Μην απογοητεύεστε από κάποιους ανθρώπους που δεν είναι τόσο τολμηροί στις αποφάσεις τους. Εσείς τραβήξτε μπροστά το δρόμο σας και μην τους περιμένετε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό