31.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Οι ανακατατάξεις που συμβαίνουν στο εργασιακό σας περιβάλλον, σας δημιουργούν ασάφεια και ανασφάλεια. Θα υπάρξουν όμως άνθρωποι και θα σας υποστηρίξουν εκεί.

Ταύρος

Μπορεί οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας να αλλάξαν εκ των συνθηκών, δε σημαίνει όμως, ότι κάποιοι από αυτούς. Δεν θα πραγματοποιηθούν. Βρείτε σήμερα συμμάχους.

Δίδυμοι

Αδιέξοδα βλέπουν μόνο εκείνοι που αρνούνται να τα βάλουν με τα δύσκολα. Εσείς όμως ακόμα και αν καμφθούν οι αντιστάσεις σας, θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε.

Καρκίνος

Δεν είναι όλοι καλοί, όταν σας μιλούν με φιλικό πρόσωπο και σας κολακεύουν για τις δεξιότητές σας. Κάποιοι θα θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν προς όφελός τους.

Λέων

Ανταγωνιστικές συμπεριφορές από το εργασιακό σας περιβάλλον θα εξακολουθήσετε να αντιμετωπίζετε. Προσεκτικά διερευνήστε ποιοι είναι και τους συμμάχους σας.

Παρθένος

Ενεργοποιηθείτε γιατί τώρα είναι οι συνθήκες κατάλληλες ώστε να προωθήσετε κάποιους βασικούς στόχους ή και φιλοδοξίες σας. Σύμμαχοι στέκονται και σας προωθούν.

Ζυγός

Εάν δε βάλετε τα όριά σας, σε όλους εκείνους που ζητούν από σας κάτι, σύντομα θα αντιδράσετε με τρόπους απρόβλεπτους. Βιώνετε ένα καταπιεστικό διάστημα. Αντιδράστε.

Σκορπιός

Εάν σήμερα λόγω των συνθηκών και των καταστάσεων, νιώσετε εκνευρισμό και είστε έτοιμοι να μιλήσετε έντονα, καλύτερα να υποχωρήσετε και να μείνετε για λίγο μόνοι.

Τοξότης

πιστεύετε ότι δεν έχετε τα περιθώρια να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες στον εργασιακό σας χώρο,καλύτερα να τις αρνηθείτε έντεχνα, χωρίς να φανεί ότι αδυνατείτε.

Αιγόκερως

Μπορεί να δείτε σήμερα συνεργάτες ή δικούς σας ανθρώπους να πνίγονται σε μια κουταλιά νερό. Διαχειριστείτε την κάθε περίπτωση, χρεώνοντάς καθήκοντα ή υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Μπορεί κάποιοι άνθρωποι συνθήκες ή καταστάσεις να σας κάνουν να απογοητεύεστε, δε σημαίνει όμως, ότι δε μπορείτε να κάνετε τις παρεμβάσεις σας ότι κι αν συμβαίνει.

Ιχθύς

Με ενθουσιασμό μπορεί να υποδεχτείτε μία ιδέα ή μία πρόταση σήμερα. Πρέπει όμως να εξετάστε όμως ενδελεχώς τους όρους ή τις συμβάσεις που μπορεί να προϋποθέτει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό