33.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Υποχρεώσεις που τρέχουν, εργασιακό περιβάλλον και πηγές εισοδήματος,παρουσιάζουν αστάθεια κι εσείς ψάχνετε να βρείτε λύσεις, ακόμα κι αν χρειαστεί να κοιτάξτε αλλού. Όχι ακόμα όμως.

Ταύρος

Ότι και αν θέλετε να ζητήσετε από τον εργοδότη σας, το συνεργάτη ή και κάποιο πρόσωπο που σας βοηθά από το οικογενειακό σας περιβάλλον, κάντε το διπλωματικά.

Δίδυμοι

Για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικές με τη συνέχεια τη ζωή σας, θα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό που να διέπεται από τη λογική και να περιορίζει το συναίσθημα.

Καρκίνος

Μην αποπαίρνετε κάποιους ανθρώπους που ζητάτε τη βοήθειά τους αλλά σε αυτή τη φάση δεν μπορούν να σας την προσφέρουν.  Δεν πρόκειται για μια  δικαιολογία .

Λέων

Μην μπαίνετε στη διαδικασία, να ακούτε τι λέει ο κόσμος και τι κουτσομπολεύει από δω κι από κει. Ακόμα και αν δημιουργηθούν σχόλια για σας απαξιώστε τα .

Παρθένος

Με την εντιμότητα θα κερδίσετε έδαφος. Με την «παραπλάνηση»και τον εγωισμό, θα χάσετε τα πάντα. Ρισκάρετε και αποφασίστε τι θέλετε να έχετε. Τα μάτια σας δεκατέσσερα σε προτάσεις και υποσχέσεις. Το τοπίο είναι ακόμα θολό. Οι επιτήδειοι θα προσπαθήσουν να σας μπλέξουν. Έξοδα για αναγκαστική μετακίνηση.

Ζυγός

Δεν είναι ούτε όλα αρνητικά, ούτε όλα μαύρα και απαισιόδοξα. Σήμερα και αύριο θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, αφού θα βρεθεί ένας άνθρωπος που θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο.

Σκορπιός

Πιθανόν να αντιμετωπίσετε τις αδιάκριτες παρεμβάσεις ενός προσώπου, που στο παρελθόν σας έχει βοηθήσει οικονομικά. Πριν εκνευριστείτε βάλτε το στη θέση του με τρόπο διπλωματικό.

Τοξότης

Τώρα θα καταφέρετε να βάλετε τη ζωή σας σε μια περισσότερο σταθερή ροή. Μην αποσπάστε απ τους στόχους, φερθείτε διπλωματικά εκεί που θέλετε να περάσει ο λόγος σας.

Αιγόκερως

Μία μικρή χειρονομία έμπρακτης αγάπης από εσάς προς εκείνους που αγαπάτε και νοιάζεστε, κάνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι πιο μπορετή και σαφώς πολύ καλύτερη.

Υδροχόος

Γυρίστε το διακόπτη της διάθεσής σας και πέστε στον εαυτό σας και σε όσους αγαπάτε και νοιάζεστε πως όλα θα πάνε από εδώ και στο εξής μόνο προς το καλύτερο.

Ιχθύς

Ίσως να έρθουν κάποιες στιγμές που σήμερα θα νιώθετε μια βαθιά ανυπομονησία. Προσπαθήστε να μην τη μετατρέψετε σε εκνευρισμό. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό