31.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Μη χάνετε το θάρρος σας, με όσες αναποδιές και αν σας έρθουν σήμερα. Κάπου ξαφνικά θα βρεθεί ένας άνθρωπος και με τις παρεμβάσεις του θα σας σώσει. Θα το δείτε .

Ταύρος

Όλα είναι ρευστά την εποχή αυτή, λόγω των καταστάσεων.Φροντίστε όμως εάν θέλετε να κερδίσετε κάτι από τους συνεργάτες ή τους δικούς σας, να το ζητάτε με τρόπο.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τον εκνευρισμό σας γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει θέματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, με ανθρώπους που δε συμφέρει να συμβεί.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να αποφύγετε να πείτε τη γνώμη σας σήμερα όσο κι αν το επιθυμείτε, στους δικούς σας ανθρώπους ή στους συνεργάτες σας. Δε θα είστε  πολύ διπλωματικοί.

Λέων

Μην αντιδράτε και μη δείχνετε τον εκνευρισμό που μερικές φορές θα αισθάνεστε, απέναντι σε πρόσωπα κύρους, κάποιο γονιό ή κάποιον προϊστάμενό σας σήμερα .

Παρθένος

Κάθε εμπόδιο σε καλό λέει μία παροιμία και αν σήμερα αναβληθεί κάτι που περιμένατε καιρό, δε σημαίνει ότι δε θα γίνει. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Ζυγός

Μια ευκαιρία έρχεται και σας βρίσκει σήμερα και άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να την προωθήσετε. Κάντε λοιπόν τις σωστές επιλογές συνεργατών.

Σκορπιός

Προσπαθήστε ότι και αν σας απασχολεί, να μην τα βάζετε με τους κοντινούς σας ανθρώπους μα και με εκείνους που συνεργάζεστε. Γίνετε  περισσότερο διπλωματικοί.

Τοξότης

Για να βάλετε τις ιδέες σας σε εφαρμογή χρειάζεστε σύμμαχους. Βρείτε λοιπόν τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις και πλησιάστε τους διπλωματικά σήμερα.

Αιγόκερως

Μη χάσετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε, ακόμα και με αφορμή ένα “σε πεθύμησα” με ένα άτομο που γνωρίζετε πως μπορεί να προωθήσει στόχους ή φιλοδοξίες σας.

Υδροχόος

Το ότι είστε δημιουργικοί και ξέρετε να οργανώνετε τους άλλους στις ανάγκες του αντικειμένου που απασχολείστε, προσέξτε μόνο να μη φαίνεται ότι τους το επιβάλλετε.

Ιχθύς

Ενισχύστε πεισματικά σχεδόν τη θέλησή σας, να λειτουργήσουν ρολόι όλα όσα χρειάζεται να γίνουν και απαιτούν οι ημέρες αυτές. Ζητήστε  βοήθεια όσων εμπιστεύεστε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό