27.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Μία μικρή χειρονομία έμπρακτης αγάπης από εσάς προς εκείνους που αγαπάτε και νοιάζεστε, κάνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι πιο μπορετή και σαφώς πολύ καλύτερη.

Ταύρος

Προσπαθήστε να παραμείνετε σταθεροί συναισθηματικά και αποφασισμένοι να διώξετε την κατήφεια και τις αρνητικές σκέψεις, ακόμα και απ όσους αγαπάτε.

Δίδυμοι

Επειδή θα θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα και να τα οργανώσετε σωστά, προσέξτε λίγο τη βιασύνη σας σήμερα, γιατί από αφηρημάδα μπορεί να έχετε ατυχήματα.

Καρκίνος

Ίσως να έρθουν κάποιες στιγμές που σήμερα θα νιώθετε μια βαθιά ανυπομονησία. Προσπαθήστε να μην τη μετατρέψετε σε εκνευρισμό. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας.

Λέων

Γυρίστε το διακόπτη της διάθεσής σας και πέστε στον εαυτό σας και σε όσους αγαπάτε και νοιάζεστε πως όλα θα πάνε από εδώ και στο εξής μόνο προς το καλύτερο.

Παρθένος

Μην αφήνετε τη νοσταλγία και τα αρνητικά συναισθήματα να ρίχνουν την ψυχολογία σας. Άλλωστε σύντομα όλα θα διορθωθούν και θα μπορέσετε να αισιοδοξείτε ξανά.

Ζυγός

Το σπίτι και η οικογένεια, ή κάποιος δικός σας άνθρωπος από το στενό οικογενειακό ή φιλικό κύκλο, χρειάζεται ψυχολογική συμπαράσταση και εμψύχωση. Βοηθήστε τον.

Σκορπιός

Αδειάστε το μυαλό σας από σκέψεις αρνητικές και ρίξτε το στην εργασιοθεραπεία, είτε εργάζεστε είτε βρίσκεστε σπίτι. Ασχοληθείτε με πιο δημιουργικά πράγματα.

Τοξότης

Εάν δεν βρίσκετε τις διαφυγές που θέλετε και αν οι περιορισμοί σας έχουν σπάσει τα νεύρα, μπορείτε να ταξιδέψετε επικοινωνιακά, μέσα από το διαδίκτυο. Κάντε το.

Αιγόκερως

Για να οργανωθούν καλύτερα τα πράγματα, μη λειτουργήσετε συγκεντρωτικά και μοιράστε καθήκοντα και υποχρεώσεις και σε όλους όσους συμβιώνουν μαζί σας.

Υδροχόος

Εάν υπάρχουν στο περιβάλλον σας, ή στους κύκλους που επικοινωνείτε κάποιοι άνθρωποι που δεν αντέχουν το εκκεντρικό σας χιούμορ, αγνοείστε  τους. Συνεχίστε να είστε αισιόδοξοι.

Ιχθύς

Για να έρθουν πιο κοντά σας, τα όνειρα που κάνετε και οι φιλοδοξίες σας, μην αφήσετε να μπει στο μυαλό σας ο φόβος και η ανασφάλεια. Ονειρευτείτε συνειδητά τώρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό