31.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Μπορεί να είστε κλεισμένοι στο σπίτι, δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορείτε να έρθετε σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που θα έχουν να σας δώσουν ιδέες & λύσεις.

Ταύρος

Δεν έχουν όλοι τις ίδιες καλές προθέσεις που έχετε εσείς απέναντί τους.Εάν την εποχή αυτή, έχετε βάλει μπροστά κάποιες ιδέες σας, μην τις κοινοποιείτε στους άλλους.

Δίδυμοι

Ψίθυροι και μυστικά βγαίνουν στη φόρα, από κύκλους κλειστούς και δεν αποκαλύπτονται τη στιγμή που πρέπει αλλά θα σας βάλουν στη διαδικασία να τα ψάξετε μόνοι σας.

Καρκίνος

Τη βοήθεια για κάτι που σας απασχολεί, θα ζητήσετε από ένα δικό σας πρόσωπο. Μπορεί να σας πει ότι θα το κάνει μα να φανεί λίγο μετά ανακόλουθο. Μη του θυμώσετε.

Λέων

Μην ασχοληθείτε με το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω από το όνομά σας και   δημιουργήθηκε γιατί σας βλέπει ανταγωνιστικά. Κοιτάξτε πως θα προχωρήσετε μπροστά.

Παρθένος

Μπορεί να ξαφνιαστείτε με τη ροή που θα πέφτουν στο τραπέζι, επαγγελματικές ευκαιρίες που ζητούν τη συνεργασία σας διακαώς. Σκεφτείτε τις όμως πολύ καλά.

Ζυγός

Χαρίστε σήμερα στον εαυτό σας, συχνότερες εξόδους στον ήλιο και στο φως. Κάντε συντροφιά με θετικούς ανθρώπους. Αφήστε πίσω ότι σκοτεινιάζει την ψυχολογία σας.

Σκορπιός

Προσανατολιστείτε στην επαγγελματική σας ανάδειξη και σκεφτείτε με ποιους τρόπους θα προωθήσετε τους  στόχους  φιλοδοξίες σας. Βρείτε κατάλληλους σύμμαχους.

Τοξότης

Με μεθοδικότητα και στοχευμένα, βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους, που μπορούν και κάνουν παρεμβάσεις όταν χρειαστεί προς όφελός σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Ένα ζήτημα που αφορά το παιδί σας, ή εάν εργάζεστε κάποια συνεργασία σας θα σας απασχολήσει σήμερα. Ίσως μάλιστα να χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις .

Υδροχόος

Πιέζεστε και καταπιέζεστε, για να προλάβετε υποχρεώσεις, ενώ σε εργασιακό, θα αναλάβετε αναγκαστικά και  άλλες αρμοδιότητες. Ξεκουραστείτε  το όσο μπορείτε .

Ιχθύς

Θα επιθυμείτε όλο και περισσότερο να μείνετε και να ξεκουραστείτε σπίτι, αλλά προσέξτε μήπως αυτό έχει αρχίσει να σας γίνεται συνήθεια. Περπατήστε ασκηθείτε .

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό