27.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Με το να λειτουργείτε συγκεντρωτικά, αφήστε και κάποιους ανθρώπους να σας πουν τις ιδέες τους. Μπορούν να κάνουν τη δουλειά ευκολότερη και να σας λύσουν τα χέρια.

Ταύρος

Χωρίς βιασύνες και ανυπομονησία, προσπαθήστε να μεθοδεύσετε τις προσπάθειές σας για μια ομαλότερη οικονομική ροή, χωρίς να πιέσετε ανθρώπους να σταθούν υπέρ σας.

Δίδυμοι

Η ζωή μπορεί να φέρνει πολλές φορές άγχη και ανασφάλεια, δε σημαίνει όμως ότι σ αυτή, δεν υπάρχουν και ωραίες στιγμές. Προσπαθήστε να βάλετε περισσότερη αισιοδοξία.

Καρκίνος

Τώρα θα σταθούν στο πλάι σας άνθρωποι που έχουν τον τρόπο και τη δύναμη, να προωθήσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Όμως ας γίνει στην αρχή μυστικά .

Λέων

Μην απαντάτε σε ειρωνείες και λεκτικές προκλήσεις που θα δεχτείτε σήμερα. Δείξτε λοιπόν ανωτερότητα που ούτως ή άλλως αποπνέεται από σας γυρνώντας σ αυτά τη πλάτη σας.

Παρθένος

Με αμφιθυμία και αυξημένη ευερεθιστικότητα, κινδυνεύετε να τα πείτε χοντρά, σε κάποια άτομα που ασχολούνται περισσότερο με δευτερεύοντα θέματα παρά με ουσιαστικά.

Ζυγός

Το παρελθόν, φιλικό ή συναδελφικό επανέρχεται στη ζωή σας με το πρόσωπο ενός ανθρώπου, που τώρα θα σας πει κάποια πράγματα που θα είναι για σας λύσεις. Ακούστε τον.

Σκορπιός

Σήμερα και αύριο, είναι εξαιρετικές ημέρες στο να βάλετε μπροστά, ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας, αρκεί να κινηθείτε μεθοδικά και στοχευμένα κάνοντας τις σωστές επαφές.

Τοξότης

Μη μεγαλοποιείτε τα πράγματα μέσα στο μυαλό σας, όσο εντυπωσιακά και αν σας ακούγονται, ή σας προκαλούν ανασφάλειες. Σε λίγο καιρό όλα θα πάνε στο καλύτερο .

Αιγόκερως

Επειδή θα θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα και να τα οργανώσετε σωστά, προσέξτε λίγο τη βιασύνη σας σήμερα, γιατί από αφηρημάδα μπορεί να έχετε ατυχήματα.

Υδροχόος

Το σπίτι και η οικογένεια, ή κάποιος δικός σας άνθρωπος από το στενό οικογενειακό ή φιλικό κύκλο, χρειάζεται ψυχολογική συμπαράσταση και εμψύχωση. Βοηθήστε τον.

Ιχθύς

Εάν υπάρχουν στο περιβάλλον σας, ή στους κύκλους που επικοινωνείτε κάποιοι άνθρωποι που δεν αντέχουν το εκκεντρικό σας χιούμορ, αγνοείστε  τους. Συνεχίστε να είστε αισιόδοξοι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό