30.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και σχηματίζει αρμονική όψη με τον Άρη και τον Κρόνο, αλλά και τη Σελήνη. Αυτό σε βοηθάει να επικοινωνήσεις σωστά και να φέρεις εις πέρας όλες τις εργασιακές υποχρεώσεις σου, αρκεί να μην επηρεαστείς από το αρνητικό κλίμα. Επικοινώνησε σωστά για να βγεις νικητής!

Ταύρος

Διατήρησε την αυτοεκτίμησή σου ψηλά σήμερα, ότι και αν συμβεί, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Κρόνο και τον Άρη, σε βοηθάει. Ο ερωτικός σου σύντροφος μπορεί να σε βοηθήσει, αλλά μην υποπέσεις σε υπερ-ενθουσιασμούς, με την Αφροδίτη να συγκρούεται με τη Σελήνη από την Παρθένο.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε δύσκολη όψη με τη Σελήνη από την Παρθένο, μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές στην οικογένειά σου, αρκεί να αποφύγεις τις ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις. Χαλάρωσε μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, ζώντας όμορφες στιγμές και απολαμβάνοντας τη ζεστασιά.

Καρκίνος

Η σωστή επικοινωνία θα σε βοηθήσει αρκετά σήμερα να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους να σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τη Σελήνη από την Παρθένο. Φρόντισε όμως να είναι ώριμη επικοινωνία, χωρίς συναισθηματισμούς.

Λέων

 Τα πράγματα ίσως να μην είναι όπως φαίνονται, με τον Ερμή να συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, οπότε μην περάσεις σε σπασμωδικές κινήσεις. Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε δύσκολη όψη με τη Σελήνη από την Παρθένο, προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοεκτίμησή σου, μη δίνοντας σημασία σε γνώμες των γύρω σου.

Παρθένος

Με τον Ουρανό από τον Ταύρο να σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Άρη και τον Κρόνο, απέφυγε όσο μπορείς τις ακραίες συμπεριφορές. Ενδέχεται πίσω από όλα αυτά να κρύβονται κάποιες αλήθειες που δεν φαίνονται αυτή τη στιγμή, με τον Ερμή να συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Ζυγός

Με τη Σελήνη από την Παρθένο σε δύσκολη όψη με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες, χρειάζεται να τα βρεις με τον εαυτό σου και να τονίσεις την αυτοεκτίμησή σου, προτού κινήσεις οποιαδήποτε διαδικασία. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο να σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Υδροχόο, η ψυχραιμία είναι που θα σε βοηθήσει στη σημερινή ημέρα.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη από την Παρθένο σε δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, προσπάθησε να επικοινωνήσεις όσο καλύτερα μπορείς, αποφεύγοντας όσο μπορείς συναισθηματικές υπερβολές. Ο Ουρανός από τον Ταύρο σε δύσκολες όψεις με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Υδροχόο, να δυναμιτίζει την κατάσταση, βρες θετικούς τρόπους να ξεσπάσεις την όποια ένταση.

Τοξότης

Με τη Σελήνη από την Παρθένο σε δύσκολη όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, φρόντισε να μην ξεσπάσεις τα νεύρα σου στο ταίρι σου. Με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, απέφυγε να πεις λόγια τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις.

Αιγόκερως

Με τον Ουρανό να σχηματίζει όψη σύγκρουσης με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου στον Υδροχόο, φρόντισε να μην περάσεις σε κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Η Σελήνη από την Παρθένο σε δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, δεν βοηθάει καθόλου την επικοινωνία, οπότε προσπάθησε να αποφύγεις τα πολλά λόγια.

Υδροχόος

Μην ασχοληθείς σήμερα με οικονομικά ζητήματα, καθώς τα πράγματα μπορεί να είναι αντιφατικά, με τον Ερμή να συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Με τη Σελήνη από την Παρθένο σε δύσκολη όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, φρόντισε να μην ξεσπάσεις στον ερωτικό σου σύντροφο.

Ιχθύες

 Φρόντισε η επικοινωνία σου με τους άλλους να μην εμπεριέχει κουτσομπολιά, με τον Ερμή από το ζώδιό σου να συναντάται με τον Ποσειδώνα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με το έτερο σου ήμισυ, αρκεί να αποφύγεις τους υπέρμετρους συναισθηματισμούς, με τη Σελήνη από τον Παρθένο σε δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους.

Από τον Δημήτρη Μητσόπουλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό