25.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Αφήστε έναν από μηχανής θεό, έναν άνθρωπο να πάρει την πρωτοβουλία και να σας προωθήσει επαγγελματικά, με το δικό του τρόπο. Δέχεστε ξαφνική βοήθεια.

Ταύρος

Κάντε πιο συγκεκριμένους τους επόμενους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Ακολουθήστε τους με συνέπεια οργανωτικότητα και ορθή στόχευση. Γίνετε πιο συγκεκριμένοι.

Δίδυμοι

Αφιερώστε τη μέρα σας σήμερα, κάνοντας μόνο εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, θα αναζωογονηθείτε ψυχικά.

Καρκίνος

Θα προσπαθήσουν να σας προσεγγίσουν με διάφορες δελεαστικές προτάσεις, συνεργάτες ή άνθρωποι που σας θέλουν σύμμαχους. Μην πείτε όμως προς το παρόν “ναι”.

Λέων

Φαίνεται ότι ξεμπλοκάρουν εργασιακά και οικονομικά, κάποια θέματα που είχαν παγώσει το προηγούμενο διάστημα, λόγω εγκλεισμών και περιορισμών. Κάντε σωστές επιλογές.

Παρθένος

Εάν βρίσκεστε στη διαδικασία να αναζητήσετε την επόμενη στέγη σας, τώρα θα πέσετε πάνω σε οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις. Ανανεώστε το χώρο σας σήμερα.

Ζυγός

Ένα ζήτημα περιουσιακό,  ή μια οικονομική εκκρεμότητα που αφορά το σπίτι σας ως ακίνητο  επιλύεται. Συμφωνίες για συνεργασίες αφήστε τις για τα μέσα της άλλης εβδομάδας.

Σκορπιός

Θα κάνετε τις σχετικές επαφές για να ανακαλύψετε την πρόθεση κάποιων ανθρώπων αν είναι σύμμαχοί σας ή όχι, θα γίνετε απέναντί τους πιεστικοί. Αποφύγετέ το.

Τοξότης

Υποστηρικτές θα βρείτε στην συνέχεια των προσπαθειών σας στο να προωθήσετε ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας. Κρατήστε όμως τις συμβουλές τους μυστικές για τώρα.

Υδροχόος

Για δύο ημέρες περίπου, θα αυξηθούν οι απαιτήσεις των άλλων προς εσάς, που ίσως κάποιες να σας φανούν παράλογες. Βάλτε έγκαιρα τα όριά σας για να μην έχετε παρεξηγήσεις.

Ιχθύς

Εάν χρειαστείτε συμβουλές από ειδικούς προκειμένου να προχωρήσει μία δική σας υπόθεση, νομική ή οικονομική, είναι θαυμάσιο το διάστημα αυτό και προς όφελός σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό