33.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Astrotip ημέρας Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Να θυμάστε ότι όταν πρέπει να λύσετε πολλά θέματα της ζωής σας μαζί καλό είναι να τα πιάνετε, ένα ένα τη φορά. Το άγχος δεν θα σας επιτρέπει να τα διεκπεραιώσετε .

Ταύρος

Φίλοι γνωστοί ή συνεργάτες, σας βάζουν ιδέες. Ιδέες δημιουργικές που εμπεριέχουν και οικονομικά οφέλη. Εξετάστε τις όμως πιο προσεκτικά, μπορεί να έχουν ασάφειες .

Δίδυμοι

Λίγο παραπάνω αφηρημένοι θα είστε σήμερα, είτε στην εργασία σας, είτε στην καθημερινότητά σας, που μπορεί να φανείτε κάπως στα μάτια των άλλων. Προσέξτε το.

Καρκίνος

Πάρτε το από την αρχή και μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά. Ακολουθήστε με πάθος τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Θα βρείτε ανθρώπους να θέλουν να σας βοηθήσουν.

Λέων

Κάντε τις κινήσεις που χρειάζεται ώστε να έχετε σήμερα μία εικόνα, για το που βαδίζουν τα πράγματα στον εργασιακό σας χώρο, μιας και θα συμβούν πολλές ανακατατάξεις.

Παρθένος

Υπάρχουν ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο ή ενίσχυση των οικονομικών σας και αξιόλογες προτάσεις. Όμως προς το παρόν μη δεσμεύεστε, σε ότι προταθεί.

Ζυγός

Εάν εξακολουθήσετε να είστε συγκαταβατικοί, απέναντι στα θέλω των άλλων, είτε αυτοί είναι οι δικοί σας άνθρωποι, είτε συνεργάτες, θα αντιδράσετε στο τέλος έντονα.

Σκορπιός

Εάν δεν σταματήσετε να εκφράζετε με ένταση εκείνα που αποτελούν τα δίκαια αιτήματά σας στη δουλειά, ή τα θέλω σας στην αισθηματική σας ζωή, δε θα τα κερδίσετε .

Τοξότης

Πριν αγχωθείτε σχετικά με το πως να ρυθμίσετε εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί και σας κυνηγούν, εντοπίστε εκείνους που έχουν τη δύναμη να σας βοηθήσουν.

Αιγόκερως

Βάλτε την πρακτική σκέψη σας, να ιεραρχήσει τα ζητήματα που τρέχουν και ζητούν από σας να τα επιλύσετε αλλά πριν αγχωθείτε να τα λύνετε ένα ένα τη φορά. Μπορείτε.

Υδροχόος

Εάν στο περιβάλλον που κινείστε, υπάρξουν τις ημέρες αυτές αντιδράσεις, δε χρειάζεται να φορτώσετε με ένταση. Με εποικοδομητικό όλα μπορούν να λυθούν.

Ιχθύς

Ναι ονειρευτείτε εκ νέου,  μόνο που τώρα να είστε πιο συγκεκριμένοι στο τι ακριβώς θέλετε να καταφέρετε. Όχι όμως να το αφήσετε στη μέση, εάν κάτι δε σας βγαίνει.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό