16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Astrotip ημέρας Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριός

Σε ότι και αν χρειάζεστε βοήθεια και ενίσχυση, οικονομική και μη, κάντε σήμερα τις κατάλληλες επαφές, αφού συνεργάτες φίλοι ή δικοί σας θα σταθούν δίπλα σας.

Ταύρος

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός λέει μια παροιμία κι αυτό γιατί την εβδομάδα αυτή, θα ακούσετε πολύ καλές ιδέες, για να ρισκάρετε σε αυτές κάποια κεφάλαια

Δίδυμοι

Εάν τώρα πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση για κάποιο σοβαρό τομέα της ζωής σας, πάρτε τη άμεσα. Στις δυσκολίες θα έχετε την υποστήριξη και συμπαράσταση.

Καρκίνος

Είστε άνθρωποι που ζείτε με τις μνήμες σας, που έχετε ως μπούσουλα την εμπειρία που αποκομίσατε από το παρελθόν. Τώρα σας χτυπάει την πόρτα.

Λέων

Έχετε τα μάτια και το μυαλό σας ανοιχτό. Φαίνεται ότι κάποιος δικός σας άνθρωπος θα σας δώσει μια καλή ιδέα που  να εφαρμοστεί σε εργασιακό επίπεδο.

Παρθένος

Αποδεχτείτε προσκλήσεις να συμμετάσχετε σε ένα ταξίδι, εφόσον σας προταθούν από το εργασιακό σας χώρο. Όσο και αν αυτό επιβαρύνει το πρόγραμμά σας τελικά

Ζυγός

Υπάρχουν άνθρωποι που εάν απευθυνθείτε σ αυτούς θα σας βοηθήσουν όπου και όταν το χρειάζεστε. Ακόμα και αν κάποιος πρέπει να σας βοηθήσει εργασιακά.

Σκορπιός

Αυτή η εποχή κρύβει μια παράξενη “μαγεία”. Αν ένας άνθρωπος, είναι ο καταλληλότερος να αντιληφθεί το “δίδαγμα”, θα έλεγα πως είστε εσείς και μόνο εσείς. Συγκεντρωθείτε τα δείτε τα μηνύματα της εποχής.

Τοξότης

Κάποια έκτακτα έσοδα, υπό τη μορφή δώρου ή άλλου τρόπου, θα σας βοηθήσουν αν καλύψετε υποχρεώσεις που συσσωρεύτηκαν. Μην τα ξοδέψετε όμως άσκοπα.

Αιγόκερως

Μην αφήνετε τίποτα να σας παίρνει συναισθηματικά από κάτω. Αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Βρείτε τις λύσεις με συζήτηση που θα κάνετε με τα κατάλληλα άτομα

Υδροχόος

Βρείτε το χρόνο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, γιατί η εβδομάδα που έρχεται, έχει πολλή δουλειά και μειωμένο ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστείτε.

Ιχθύς

Η απογοήτευση δε είναι καλός σύμβουλος. Εάν κάτι βλέπετε πως δε γίνεται όπως θα το επιθυμούσατε, δε σημαίνει ότι αναβάλετε. Απλά δεν ήρθε ακόμα η ώρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό