16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Arval Hellas – Αναπτύσσεται με γρήγορο ρυθμό και ανοίγει νέους δρόμους

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μία εποχή που η συζήτηση για κινητικότητα αγορά ή leasing αυτοκινήτου και φυσικά θερμικός ή ηλεκτρικός κινητήρας, οι εταιρίες μακροχρόνιας ενοικίασης, αναμένεται να παίξουν έναν ακόμη πιο σημαντικό ρόλο. Σε αυτό το πλαίσιο και μέσω μίας παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μουσείο Βορρέ, η Arval Hellas συστήθηκε εκ νέου σε πελάτες, προμηθευτές αλλά και δημοσιογράφους και μοιράστηκε τη στρατηγική της και σημαντικά στοιχεία που σκιαγραφούν τις τάσεις στην αγορά της λειτουργικής μίσθωσης και των εταιρικών στολών. Η Arval είναι μέλος του τραπεζικού ομίλου BNP Paribas από το 1989 ενώ η ελληνική θυγατρική της Arval Hellas ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της λειτουργικής μίσθωσης οχημάτων το 2007. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει καθώς το operating leasing στην Ελλάδα αναγνωρίστηκε από τις μεγάλες εταιρίες ως ένας δόκιμος τρόπος διαχείρισης των εταιρικών στόλων και  καταγράφει δυναμική ανάπτυξη τα τελευταία έτη. Το νομοθετικό πλαίσιο άλλαξε επίσης, για να συμπεριλάβει ελαφρά φορτηγά μέχρι 3,5τ, ενώ η λειτουργική μίσθωση υιοθετείται σταδιακά και από ιδιώτες και συμπεριλαμβάνει τόσο καινούργια όσο και μεταχειρισμένα οχήματα.

Ταυτόχρονα άλλαξε και η στρατηγική της Arval στην Ευρώπη, που πλέον εντάσσει στο στόλο της, δίκυκλα, αλλά και ευέλικτες μορφές μίσθωσης, ώστε να καλύψει τις ανάγκες κινητικότητας των πελατών της με νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Πέρα λοιπόν από τη μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων, οι εταιρίες μπορούν να επιλέξουν και άλλα σχήματα όπως αυτό της μεσοπρόθεσμης μίσθωσης όπου ο πελάτης καθορίζει ανάλογα με τις ανάγκες του τη διάρκεια (από 1 έως 24 μήνες) τη χιλιομετρική κάλυψη και τις υπηρεσίες που επιθυμεί να συμπεριλάβει. Στα πλαίσια της εκδήλωσης η Arval Hellas, που απασχολεί σήμερα 51 υπαλλήλους, παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τους βασικούς οικονομικούς και ποιοτικούς δείκτες της με σημαντικότερους αυτόν της ανάπτυξης του στόλου της που καταγράφει άνοδο της τάξεως του 23% έναντι του προηγούμενου έτους και αυτόν της ικανοποίησης των πελατών της που σύμφωνα με το σύστημα NPS (Net Promoter Score) ανέρχεται στο 55% (Ιούλιος 2023).

Επιπλέον παρουσιάστηκαν τα ευρήματα έρευνας Arval Mobility Observatory, Mobility & Fleet Barometer 2023 – Βαρόμετρο Κινητικότητας & Στόλων 2023. Η έρευνα διεξάγεται σε ετήσια βάση, σε 30 χώρες στον κόσμο το 2023, από το Arval Mobility Observatory (Παρατηρητήριο Κινητικότητας Arval) το οποίο αναγνωρίζεται ευρέως ως μία από τις έγκυρες πλατφόρμες έρευνας και ανταλλαγής κλαδικών πληροφοριών στον τομέα του στόλου οχημάτων και της κινητικότητας. Χωρίς αμφιβολία ήταν μία πραγματικά χρήσιμη παρουσίαση, μέσα από την οποία μάθαμε πολλά και φυσικά υπήρξαν και ειδήσεις, για τις οποίες οι άνθρωποι της Arval Ελλάς δεσμεύθηκαν πολύ σύντομα να μας ενημερώσουν, καθώς θα αφορούν σε νέες κινήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν ακόμη περισσότερες λύσεις στους Έλληνες καταναλωτές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό