33.8 C
Athens
Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2024

Apple Watch: Απέκτησε κι άλλες λειτουργίες του Spotify

Ειδήσεις Ελλάδα

Όσοι είναι κάτοχοι ενός Apple Watch θα έτυχε σίγουρα να βρουν την εφαρμογή του Spotify που ήδη είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο του 2020, μόνο που μέχρι πρότινος μιλούσαμε για μια μη ολοκληρωμένη εφαρμογή. Τι εννοούμε; Πως αυτή η εφαρμογή δεν επέτρεπε λήψεις ή υποστήριξη αναπαραγωγής εκτός σύνδεσης. Αυτό σήμαινε ότι θα εξακολουθούσατε να χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει είτε να έχετε μαζί σας το iPhone σας είτε να διαθέτετε την έκδοση cellular του Apple Watch.

Για όσους ήλπιζαν για μια τέλεια εμπειρία, να πούμε ότι το Spotify έκτοτε ανακοίνωσε μια ενημέρωση στην εφαρμογή Apple Watch με την οποία θα υποστηρίζει πλέον λήψεις μουσικής για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Φυσικά, αυτό απαιτεί οι χρήστες να έχουν λογαριασμό Spotify Premium, καθώς οι λήψεις και η αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης είναι λειτουργίες των συνδρομητών Premium.

Σύμφωνα με το Spotify, “Ξεκινώντας σήμερα, διαθέτουμε τη δυνατότητα λήψης των αγαπημένων σας λιστών αναπαραγωγής, άλμπουμ και podcast στο Apple Watch. Όλοι οι χρήστες έχουν ήδη τη δυνατότητα να αναπαράγουν κομμάτια, άλμπουμ, λίστες αναπαραγωγής και podcast, και τώρα οι χρήστες Premium θα μπορούν επίσης να κάνουν λήψη όλων όσων ακούνε χωρίς σύνδεση και χωρίς την χρήση του τηλεφώνου. Αυτό είναι πάνω από όλες τις άλλες δυνατότητες του Spotify στο Apple Watch”.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό