18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Apple Vision Pro Caviar Edition: Με χρυσό 18 καρατίων κοστίζει 40.000 δολάρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Caviar, η γνωστή εταιρεία που κυκλοφορεί άκρως πολυτελείς εκδοχές γνωστών συσκευών τεχνολογίας, ξαναχτύπησε με το Apple Vision Pro.

Το Apple Vision Pro Caviar Edition, που ονομάζεται επίσης CVR Edition, έχει πάρει έμπνευση από τα αναδιπλούμενα γυαλιά του Tom Ford και τις μάσκες σκι της Gucci. Έχει μετατρέψει το headset σε «κορυφή τεχνολογίας και στυλ».

Το Apple Vision Pro Caviar Edition και η προστατευτική του μάσκα είναι διακοσμημένα με περισσότερα από 1,5 κιλά χρυσού 18 καρατίων, ενώ το headband είναι κατασκευασμένo από δέρμα Connolly, το οποίο παρέχεται επίσης στη Βρετανική Βασιλική Αυλή και τη Rolls-Royce, για εγγυημένα απολαυστική και άνετη εμπειρία.

Όσον αφορά στην επιλογή Eyesight του headset, που κάνει τη συσκευή να φαίνεται διαφανής και να φαίνονται τα μάτια του χρήστη όταν κάποιος πλησιάζει, η Caviar αποφάσισε να προσφέρει μια επιλογή απορρήτου στην Έκδοση CVR για να επιτρέπει στους χρήστες να κρύβουν τα μάτια τους στην εξωτερική οθόνη. Αυτό συμβαίνει από όταν η εταιρεία βρήκε ότι δεν εκτιμούν όλοι τα μάτια τους στην οθόνη.

Το Apple Vision Pro κοστίζει 3.499 $ αλλά το Vision Pro CVR Edition αναμένεται να έχει αρχική τιμή 39.900 $. Η Caviar θα κατασκευάσει μόνο 24 μονάδες της Apple Vision Pro Caviar Edition, την οποία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό