23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Apple Vision Pro: Τεστ αντοχής για το gadget των 3.500 δολαρίων

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι κι αν κοστίζει 3.500 δολάρια, ήταν θέμα χρόνου από την κυκλοφορία του το Apple Vision Pro να υποβληθεί σε τρομακτικά βασανιστήρια.

Το βίντεο που ανέβηκε στο Youtube είναι αρκετά δύσκολο να το παρακολουθήσεις αν σέβεσαι το gadget, ωστόσο παρέχει μερικές πραγματικά πολύτιμες πληροφορίες για τη γενική ανθεκτικότητα των headset.

Αρχικά, οι χρήστες δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν με την καθημερινή χρήση. Το Vision Pro αντιμετώπισε μικρά χτυπήματα και γρατζουνιές πολύ καλά. Πέρα από μερικές γρατζουνιές στο μπροστινό τζάμι, η συσκευή ήταν σε γενικά καλή κατάσταση και απόλυτα λειτουργική.

Βέβαια, αν πέσει είναι ένα θέμα. Παραδόξως, το πρόβλημα δεν ήταν με το μεγάλο κυρτό τζάμι, αλλά με το ηχείο που καταστράφηκε με την πτώση. Προφανώς η περιοχή του ιμάντα κεφαλής γύρω από τα ηχεία και τα αυτιά του χρήστη είναι ένα αδύναμο σημείο. Φαίνεται να υπάρχει ένας λεπτός μεντεσές στο σημείο, ο οποίος όντως υπέστη κάποια ζημιά στο βίντεο και μάλιστα άρχισε να βγαίνει από το υλικό του καλύμματος.

Το σοβαρότερο πράγμα είναι πως το light seal δεν είναι στερεωμένο στο headset με ασφαλή τρόπο και φαίνεται να συγκρατείται μόνο από μαγνήτες. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει με τίποτα ο χρήστης να πιάσει το Vision Pro και να το σηκώσει από αυτό το σημείο. Είναι σίγουρο πως θα αποκολληθεί και η συσκευή θα πέσει.

Στο ενδιαφέρον βίντεο υπάρχει και ανάλυση για το μπροστινό τζάμι της συσκευής, με τον Youtuber να κάνει έναν απολογισμό καταλήγοντας στο αν αξίζει ή όχι η συσκευή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό