19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Apple Vision Pro: Προβλέπεται να ξεπουλήσει σύντομα μετά την κυκλοφορία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple σχεδιάζει να παράγει από 60.000 έως 80.000 μονάδες Vision Pro για το λανσάρισμα της πολυαναμενόμενης συσκευής στις 2 Φεβρουαρίου. Αυτό είναι μια εκτίμηση του αναλυτή Ming Chi Kuo, ο οποίος, βασιζόμενος στο μικρό μέγεθος των αποστολών, θεωρεί ότι το headset θα “ξεπουλήσει σύντομα μετά την κυκλοφορία”.

Όπως αναφέρει ο Kuo, παρά το γεγονός ότι η Apple δεν έχει καθορίσει ακόμα τις ακριβείς εφαρμογές του Vision Pro και η τιμή του είναι αρκετά υψηλή στα 3.500 δολάρια, οι «πρωτοποριακές τεχνολογικές καινοτομίες» και ο βασικός πυρήνας των θαυμαστών της Apple με τους απαιτητικούς χρήστες θα εξαντλήσουν το απόθεμα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο αναλυτής λέει ότι η συσκευή θα ξεπουλήσει αφού νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είπε πως η ζήτηση για το headset θα το έκανε να ξεπουλήσει από τις προπαραγγελίες. Παράλληλα, εκτίμησε πως θα υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις αποστολής μετά την αρχική περίοδο κυκλοφορίας. Η Apple αναμένεται να παράγει λιγότερα από 400.000 Vision Pro το 2024 λόγω της πολυπλοκότητας της κατασκευής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι σαφές εάν η ζήτηση για το Vision Pro θα διατηρηθεί «αφού η καινοτομία εξαφανιστεί». Το αν οι πωλήσεις θα διατηρήσουν το ρυθμό τους θα εξαρτηθεί από τον χειρισμό της Apple και τις εφαρμογές που θα δώσει στη συσκευή.

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Vision Pro την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, αλλά οι προπαραγγελίες θα γίνονται δεκτές από τις 19 Ιανουαρίου στις 5:00 π.μ. ώρα Ειρηνικού. Οι παραγγελίες περιορίζονται προς το παρόν στις Ηνωμένες Πολιτείες και η Apple δεν έχει δώσει ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το πότε το headset θα είναι διαθέσιμο σε άλλες χώρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό