17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Apple Vision Pro: Αυτά είναι τα εικονικά περιβάλλοντα που υποστηρίζει

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple παρουσίασε την πρώτη έκδοση του λογισμικού visionOS για το Vision Pro, με το ‌visionOS‌ 1.0 Developer Beta. Η εισαγωγή της beta έρχεται καθώς η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του κιτ ανάπτυξης λογισμικού ‌visionOS‌ (SDK) που θα επιτρέψει σε τρίτους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές για τo headset Vision Pro.

Η ενημέρωση μας δίνει κάποιες πληροφορίες για τις νέες δυνατότητες του visionOS, όπως τα διαθέσιμα περιβάλλοντα. Με το headset Vision Pro, υπάρχει η επιλογή ενεργοποίησης ενός Περιβάλλοντος που σας επιτρέπει να αποκλείσετε τον κόσμο γύρω σας. Ενώ η Apple έχει αναφέρει το Mount Hood ως ένα περιβάλλον που μπορείτε να επισκεφτείτε και να χρησιμοποιήσετε ως φόντο, υπάρχουν πολλά ακόμα.

Ηaleakala (Εθνικός Δρυμός στη Χαβάϊ)Yosemite (Εθνικός Δρυμός στην Καλιφόρνια)ΟυρανόςJoshua TreeΛίμνη Βράγκλα (Εθνικός Δρυμός στην Καλιφόρνια)Όρος HoodΤο φεγγάριΠαραλίαWhite SandsΧειμωνιάτικο φωςΦθινοπωρινό φωςΚαλοκαιρινό φωςΑνοιξιάτικο Φως

Οι χρήστες του Vision Pro θα μπορούν να εισέλθουν σε ένα εικονικό περιβάλλον γυρίζοντας το Digital Crown για να αποκλείσουν τον πραγματικό κόσμο. Τα περιβάλλοντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φόντο για παρακολούθηση ταινιών, χρήση εφαρμογών, πραγματοποίηση κλήσεων και άλλα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό