18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Apple Vision Pro: Ίσως ακυρώθηκε η φθηνότερη εκδοχή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η χαμηλού κόστους έκδοση του Apple Vision Pro headset μάλλον ακυρώθηκε, σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo.

Πολλές φήμες έκαναν λόγο για ένα μοντέλο χαμηλότερου κόστους που θα κυκλοφορούσε το 2025 αλλά αυτό τελικά μπορεί να μη συμβεί.

Ο Kuo δε δίνει κάποια εξήγηση για την ακύρωση του φημολογούμενου headset, ωστόσο αναφέρει ότι εάν η Apple δεν μειώσει σημαντικά το κόστος, ίσως να μην αυξηθούν οι αποστολές το 2025. Σύμφωνα με τον αναλυτή, το Κουπερτίνο θα αποστείλει περίπου 400.000-600.000 κομμάτια μέσα στο 2024 και πως, αν και θα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να ξεχωρίσει.

Μια έκδοση δεύτερης γενιάς του Apple Vision Pro αναμένεται να τεθεί σε μαζική παραγωγή μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2027 «το αργότερο» και ο Kuo λέει ότι είναι πιθανό να μην υπάρχουν hardware updates για το Vision Pro μέχρι τότε.

Σύμφωνα με το The Information και το Bloomberg, η Apple ετοιμάζει μια πιο προσιτή έκδοση του Vision Pro (το οποίο θα κοστίζει 3.500 δολάρια και δεν θα είναι προσιτό για πολλούς πελάτες της εταιρείας).

Εάν η Apple όντως συνεχίσει να εργάζεται σε ένα πιο προσιτό μοντέλο, κοντά στην τιμή του iPhone, αυτό θα μπορούσε να διαθέτει εσωτερικές οθόνες χαμηλότερης ανάλυσης και φθηνότερα υλικά κατασκευής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό