22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Apple App Store Award 2023: Αυτοί είναι οι φετινοί νικητές

Ειδήσεις Ελλάδα

H Apple ανακοίνωσε τους νικητές του App Store Award για το 2023, επισημαίνοντας τις καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια σε iPhone, iPad, Mac και πολλά άλλα. Συνολικά ξεχωρίζουν 14 εφαρμογές και παιχνίδια, τα οποία επιλέγονται από τη συντακτική ομάδα του App Store παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την Apple, οι νικητές των βραβείων App Store 2023 παρείχαν στους χρήστες «ουσιαστικές εμπειρίες» και ενέπνευσαν την πολιτιστική αλλαγή. Οι επιλογές «ενίσχυσαν τους χρήστες να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους, να ανακαλύψουν έναν κόσμο νέων περιπετειών και να διασκεδάσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους».

«Είναι εμπνευσμένο να βλέπουμε τους τρόπους με τους οποίους οι προγραμματιστές συνεχίζουν να κατασκευάζουν απίστευτες εφαρμογές και παιχνίδια που επαναπροσδιορίζουν τον κόσμο γύρω μας», δήλωσε ο Tim Cook, Διευθύνων Σύμβουλος της Apple.

«Οι φετινοί νικητές αντιπροσωπεύουν τις απεριόριστες δυνατότητες των προγραμματιστών να ζωντανέψουν τα οράματά τους, δημιουργώντας εφαρμογές και παιχνίδια με αξιοσημείωτη εφευρετικότητα, εξαιρετική ποιότητα και αποστολές με στόχο», πρόσθεσε.

Η Apple επέλεξε τους νικητές της Εφαρμογής της Χρονιάς για κάθε προϊόν της και τους νικητές του Game of the Year για iPhone, iPad και Mac.

Oι καλύτερες εφαρμογές της χρονιάς:

iPhone App of the Year: AllTrails, από την AllTrails, Inc.

iPad App of the Year: Prêt-à-Makeup, από την Prêt-à-Template.

Mac App of the Year: Photomator, από την UAB Pixelmator Team.

Apple TV App of the Year: MUBI, από την MUBI, Inc.

Apple Watch App of the Year: SmartGym, από την Mateus Abras.

Τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς:

iPhone Game of the Year: Honkai: Star Rail, από την COGNOSPHERE PTE. LTD.

iPad Game of the Year: Lost in Play, από την Snapbreak Games.

Mac Game of the Year: Lies of P, από την NEOWIZ.

Apple Arcade Game of the Year: Hello Kitty Island Adventure, από την Sunblink.

Οι “Cultural Impact” νικητές  που “αναγνωρίζονται για την ικανότητά τους να προκαλούν θετικές αλλαγές μέσω εφαρμογών και παιχνιδιών.”

Pok Pok από την Pok Pok

Proloquo από την AssistiveWare

Too Good To Go από την Too Good To Go

Unpacking από την Humble Bundle

Finding Hannah από την Fein Games GmbH

Σύμφωνα με την Apple, η τάση της χρονιάς ήταν η γενετική τεχνητή νοημοσύνη, με τις εφαρμογές να ενσωματώνουν την τεχνητή νοημοσύνη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με πολλούς τρόπους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό