14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Apple: Πουλά νέα υφασμάτινα καλώδια φόρτισης 60W και 240W USB-C

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την εκδήλωση Wonderlust για το iPhone 15 την Τρίτη, η Apple κυκλοφόρησε μερικά σχετικά αξεσουάρ, όπως έναν φορτιστή USB-C σε Lightning και ένα καλώδιο Thunderbolt 4 Pro ενός μέτρου.

Η εταιρεία έχει επίσης κυκλοφορήσει ένα νέο καλώδιο φόρτισης USB-C 60 W 1 μέτρου (19 $) και ένα καλώδιο φόρτισης USB-C 2 μέτρων 240 W (29 $), σχεδιασμένο για τη φόρτιση μοντέλων iPhone 15, iPad και Mac.

Η Apple διαφημίζει το νέο υφασμάτινο καλώδιο φόρτισης με υποδοχές USB-C και στις δύο άκρες «ιδανικό για φόρτιση, συγχρονισμό και μεταφορά δεδομένων μεταξύ συσκευών USB-C». Υποστηρίζει φόρτιση έως και 240 watt και μεταφέρει δεδομένα σε ρυθμούς USB 2.

Το καλώδιο είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα iPhone 15 και τα πιο πρόσφατα μοντέλα iPad και Mac της Apple και μπορεί να συνδυαστεί με έναν συμβατό μετασχηματιστή USB-C για να φορτίζει τις συσκευές από μια πρίζα και να επωφελείται από τις δυνατότητες γρήγορης φόρτισης.

Τα νέα iPhone 15 και iPhone 15 Plus είναι εξοπλισμένα με θύρα USB-C αλλά η μεταφορά δεδομένων μέσω καλωδίου παραμένει περιορισμένη σε ταχύτητες USB 2.0 έως και 480 Mbps, ταχύτητα ίση με τη θύρα Lightning στα προηγούμενα iPhone.

Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max ανώτερης κατηγορίας είναι επίσης εξοπλισμένα με θύρα USB-C, αλλά αυτές οι συσκευές υποστηρίζουν ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων USB 3 έως και 10 Gbps μέσω καλωδίου. Για το λόγο αυτό, η Apple έκανε το καλώδιο Thunderbolt 4 Pro διαθέσιμο σε μικρότερο μέγεθος ενός μέτρου για 69 $.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό